Haberler

Zafer Bayramı Nedeniyle Paris Büyükelçiliğinde Resepsiyon Verildi

Güncelleme:

30 Ağustos Zafer Bayramı, Paris Büyükelçilik konutunda verilen resepsiyonla kutlandı.

30 AĞUSTOS Zafer Bayramı Paris Büyükelçilik konutunda verilen resepsiyonla kutlandı.

Paris Büyükelçiliği'nde Zafer Bayramının 92. yıldönümü nedeniyle resepsiyon verildi. Paris Büyükelçisi Hakkı Akil ve Silahlı Kuvvetler Ataşesi Kurmay Albay Turgut Çelebi, davetlileri elçilik konutu girişinde birlikte karşılarken, Büyükelçi Akil ve Askeri Ataşe Çelebi konukları ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

Fransa'daki bir çok ülkenin elçilik çalışanlarının ve askeri ataşelerinin katıldığı resepsiyonda Fransız ve yabancı davetlilerin çoğunlukta olduğu görüldü. Katılımcılar arasında OECD Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mithat Rende, UNESCO Daimi Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı, Paris Başkonsolosu Turgut Kural da yer aldı. Fransız ve yabancı davetlilerin yanı sıra resepsiyonda çok sayıda Türk Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcisi de hazır bulundu.

Konut bahçesinde davetliler ile ilgilenen UNESCO Daimi Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı, Azerbaycan Askeri Ataşesi ile bir süre sohbet etti ve bir millet iki devlet olgusunu vurguladı. Büyükelçi Botsalı döner kesme makinasını alarak döner kesmeyi denedi. - Paris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Botsalı Zafer Haftası Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title