Haberler

Zabıtaya Kızan Kokoreççi Belediyenin Önünde Kendini Yakmaya Kalkıştı

Denizli'de kokoreç satmasına izin verilmemesine tepki gösteren Osman Uçar adlı şahıs, birkaç gün aradan sonra yine üzerine benzin döküp kendini yakmaya kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Sevindik Mahallesi ve Eskihisar Köyü çevresindeki pazar yerlerinde minibüsüyle kokoreç satışı yapan Osman Uçar (46), 4 gün önce gece yarısı Denizli Belediyesi önünde üzerine benzin dökerek kendisini yakmaya kalkışmış ancak polis tarafından etkisiz hale getirilmişti. Bu olaydan birkaç gün sonra, bugün akşam saatlerinde kokoreç sattığı minibüsle Denizli Belediyesi önüne gelen Osman Uçar, minibüsün üstüne çıktı ve üzerine benzin döktü. Elinde çakmağıyla kendisini yakma tehdidinde bulunan şahıs tüm çabalara rağmen ikna edilemedi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hazır bekletildiği olayda, polis ve belediye görevlilerinin eylemi sona erdirmesi yönündeki isteklerini geri çeviren Osman Uçar'ı gören Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, makam odasının penceresine çıkarak şahsı çağırdı. Bir süre Zeybekci ile görüşen Uçar daha sonra polis tarafından alınarak araca konuldu. Polis aracında basın mensuplarına konuşmak isteyen ancak buna izin verilmeyen şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

(AV-CE-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title