Haberler

Zabıta memuru bulduğu 20 bin TL'yi sahibine teslim etti

Güncelleme:

Van'ın İpekyolu Belediyesi'nde zabıta memuru olarak çalışan Akan Ağır, denetim sırasında yerde bulduğu 20 bin TL'yi, paranın sahibi Melik Fırat Turgut'a vererek örnek bir davranış sergiledi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde, Zabıta Müdürlüğü'nde görevli Akan Ağır, arkadaşlarıyla yaptıkları denetim esnasında, bir güvenlik kulübesi girişinde para buldu.

KAMERA KAYITLARI DİDİK DİDİK EDİLDİ

Bunun üzerine paranın sahibini bulmak için yoğun çaba harcandı. Ekipler, güvenlik kulübesindeki kamera kayıtlarını saniye saniye izledi. Kamera kayıtlarından yola çıkılarak, paranın sahibinin Melik Fırat Turgut'a ait olduğu belirlendi. Parası kendisine teslim edilen Melik Fırat Turgut, büyük mutluluk yaşadığını belirterek zabıta memuruna teşekkür etti.

KAYIP 20 BİN TL SAHİBİNE ULAŞTIRILDI

Yolda yürürken parayı kaybettiğini anlatan Turgut, "Zabıta Müdürlüğü personeli Akan Ağır başta olmak üzere tüm Zabıta Müdürlüğümüzün ilgili diğer tüm personellerine teşekkür ediyorum. Paramı bulup bana tutanakla teslim etiler. Allah onlardan razı olsun" dedi. Parayı bulan zabıta memuru Akan Ağır da insani bir davranışta bulunduğunu, bundan dolayı da büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

ZABITA MEMURUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ZABITA MEMURUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpekyolu Zabıta Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title