Haberler

Zabıta Ekipleri Hububat Satışı Yapan İşyerlerini Mühürledi

Van Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Şehir İçindeki Kirliliği Önlemek İçin Özalp Yolu Üzerinde İnşa Edilen Bölgeye Taşınmayan Hububat Satıcılarının İşyerlerini Mühürledi.

Van Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir içindeki kirliliği önlemek için Özalp yolu üzerinde inşa edilen bölgeye taşınmayan hububat satıcılarının işyerlerini mühürledi.

Zabıta ekipleri öğle saatlerinde gerçekleştirdikleri operasyonda, verilen sürede yeni yerlerine taşınmamak için direnen buğday, arpa ve kepek satıcılarının işyerlerini kapattı. Gürültü ile görüntü kirliliğine ve şehir merkezindeki trafiğin aksamasına sebep olduğu gerekçesiyle hububat satıcıları için Özalp karayolu ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü mevkiinde bulunan yerlere taşınmaları için iki ayrı yerin inşa edildiğini belirten ekipler, buralara yerleşmeleri için hububat satıcılarına 3 aylık bir sürenin verildiğini söylediler. Verilen sürede taşınmayan hububat satıcılarının işyerlerinin mühürlendiği bildirildi. Ekipler kent içerisinde bulunan bu tür işyerlerinin kapanması için operasyonlarına devam edeceklerini belirttiler.

(SER-AKK-Y)

03.09.2007 17:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title