Haberler

Zabıta ekipleri, buldukları altın kolyeyi sahibine ulaştırdı

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, pazar yerinde buldukları 15 gram ağırlığındaki altın kolyeyi sahibine ulaştırdı.

Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, pazar yerinde buldukları 15 gram ağırlığındaki altın kolyeyi sahibine ulaştırdı.

Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, Altınkum Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde denetim yaptıkları sırada yerde altın bir kolye buldu. Ekipler, buldukları altın kolyeyi emanete aldı. Bir süre sonra ise Hazal Uğur adlı vatandaş, Konyaaltı Belediyesi ekiplerine başvurarak, pazar yerinde kolyesini kaybettiğini beyan etti. Ekipler, kolyenin Hazal Uğur'a ait olup almadığını teyit ettikten sonra kolyeyi sahibini teslim etti.

Hazal Uğur, pazarda alışveriş yaptıktan sonra eve dönerken kolyesinin olmadığını fark ettiğini belirterek olayı şöyle anlattı:

"Hemen pazar yerine dönerek, alışveriş yaptığım noktaları gezdim. Fakat kolyemi bulamadım. Pazar yerindeki Konyaaltı Belediyesi zabıta noktasına giderek, zabıta arkadaşlara durumu anlattım. Kolye ile ilgili bana sorular sordular. Benim olup olmadığını kesinleştirdikten sonra kolyemi verdiler. Kolyem benim için çok değerliydi. Çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim."

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kolyeyi bulan zabıta memuru Kemal Tunca'yı örnek davranışından dolayı tebrik etti. Esen, "Bizler vatandaşımız için hizmet yapıyoruz. Zabıta arkadaşlarımız pazar yerlerinin denetimlerini yaparken, böyle bir olayla karşılaşmış. Bu davranışlarından ve çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Zabıta 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title