Haberler

Zabıta Denetimlerini Artırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından, Ramazan ayı ile birlikte denetimler de yoğunlaştırıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da Büyükşehir Belediyesi zabıta personelleri ile bir toplantı düzenleyerek, yapılan denetimler hakkında bilgiler aldı.

Hürriyet Parkı içinde bulunan Zabıta Karakolunda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım da katıldı. Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir'den bilgiler alan Başkan Polat, Ramazan ayında en önemli görevlerden birini Zabıta teşkilatının üstlendiğini söyledi. Ramazan Ayının manevi huzurunun her yerde hissedildiğini ifade eden Başkan Polat, "Tüm arkadaşlarımızın Ramazan Ayı mübarek olsun. Ramazanda sabah kahvaltı yapmadan güne başlarız ve bunun bizlere vermiş olduğu bir dinginlik bir huzur vardır. Rabbim Ramazan ayının huzurunu, bereketini Büyükşehir ailesinin bütünü için, milletimiz için en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin. Belediyecilik millete hizmet, işimiz millete en iyi şekilde hizmet etmektir. 11 ayın sultanı Ramazan ayında da yine en önemli görevlerden birini Zabıta teşkilatımız üstleniyor. Şehrin düzeni ve insan sağlığını korumak gibi çok önemli görevleri yerine getiriyorsunuz. Ramazan ayını hemşehrilerimizin daha rahat geçirebilmeleri için var gücümüzle çalışacağız. Gece-gündüz demeden 7-24 çalışacağız. Vatandaşımız huzurlu olursa bizler mutlu oluruz" diye konuştu.

Başkan Polat, toplantının ardından Hürriyet Parkı içerisinde temizlik yapan işçileri de ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Hacı Uğur Polat Hürriyet Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title