Haberler

Yüz Yüze Konuşulmaya Devam Ediyor

Sokakların Gazetesi Olarak Yayın Hayatına Başlayan ve İstanbul Sokaklarında Bedava Dağıtılan 20 Dk Gazetesinin Bugünkü Baskısında Perşembe Gecceki 'Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze' Programında Erkan Petekkaya'nın Çapkınlıkla İlgili Anlattığı Bir Anısı Yayınlandı.

SOKAKLARIN GAZETESİ OLARAK YAYIN HAYATINA BAŞLAYAN VE İSTANBUL SOKAKLARINDA BEDAVA DAĞITILAN 20 DK GAZETESİNİN BUGÜNKÜ BASKISINDA PERŞEMBE GECCEKİ 'KENAN ERÇETİNGÖZ'LE YÜZ YÜZE' PROGRAMINDA ERKAN PETEKKAYA'NIN ÇAPKINLIKLA İLGİLİ ANLATTIĞI BİR ANISI YAYINLANDI.

İnternet sitemizde program geccesi girdiğimiz haberlerden alınan bu anekdotu hatırlamanız için bir daha verelim dedik...

Çapkın olup olmadığının sorulması üzerine yakışıklı oyuncu "Peçeteler üzerine telefon numaraları yazılıyor ama bu olayda benim tepkim önemli, mesela; beni bir kız arıyordu, nerde olursa olsun buluşalım diyordu 17 yaşında gencecik bir kızdı, kibar davranıyordum, ama sürekli arıyordu. İkna etmeye çalıştım, yapma dedim. Peşimi bırakmadı ve bir gecce bilerek kızın kontörünü bitirdim ve beni evden ara dedim böylelikle kızın ev numarası çıktı. Diğer gecce evlerini aradım babasıyla konuştum kızınıza dikkat edin dedim ve bir daha aramadı' dedi.

İşte videosu:

Sitende Paylaş :

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title