Haberler

"Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz!"

Güncelleme:

Zuhal Olcay, Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin ayrılık kararı için ağır konuştu.

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin ayrılık kararı medyada konuşulmaya devam ediyor. Aşkın Nur Yengi, "Medya beni nasıl bulduysa, o kızı da öyle bulsun" derken; Zuhal Olcay "Yuva yıkanın yuvası olmaz" yorumunu yaptı

Bilginer ve Yengi çifti ortak yaptıkları açıklamada: "Bu konuda, kızımızı da düşünerek röportaj talep edilmemesini ve hassas davranılmasını önemle rica ederiz." dediler ama medyanın pek de hassas davranmadığı ortada.

Yengi'nin Bilginer'den "ihanet" yüzünden ayrıldığı iddiası dün magazin gündemine bomba gibi düştü. İddilara göre Yengi, yakınlarına "Medya beni nasıl bulduysa o kızı da öyle bulsun" demişti.

AŞKIN NUR YENGİ İLE ZUHAL OLCAY KADERİ AYNI OLDU

Haluk Bilginer eski eşi Zuhal Olcay'dan boşanmadan önce Aşkın Nur Yengi ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2004'te Olcay'dan boşanan Bilginer'in Yengi'yle ilişkisi, 2005'te evinin balkonunda görüntülenmeleriyle ortaya çıkmıştı. Aşkın Nur Yengi'nin yakın çevresine kendisinin de ihanete uğradığını söylediği ve "Beni nasıl buldularsa, o kızı da öyle bulsunlar" dediği öne sürüldü.

SON DENEME

Aşkın Nur Yengi, ayrılık kararının ardından dün İngiltere'ye gitti. Kızı Nazlım'la birlikte saat 13.00'te Londra'ya uçan Yengi, Atatürk Havalimanı'nda kendisini görüntüleyen gazetecilerin ayrılıkla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı. Haluk Bilginer de "Shakespeare's Globe" etkinliği kapsamında "Antonius ve Cleopatra" oyununu sahnelemek üzere dün sabah saatlerinde ekibiyle birlikte Londra'ya uçtu. Çiftin baş başa kalıp ilişkilerini yeniden gözden geçirmek için bir süre Notting Hill'deki evlerinde birlikte kalacağı öğrenildi.

"YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ"

Zuhal Olcay'ın, eski eşi Haluk Bilginer'le Aşkın Nur Yengi'nin boşanmak üzere olduklarını duyunca yakınlarına "Yuva yıkanın yuvası olmaz" dediği öne sürüldü.

Olcay, konuyla ilgili Hürriyet'e şunları söyledi: "Ben o tür atasözleri söylemeyi gerçekten istemiyorum ama içimdeki duyguları aynen yazmak istiyorsanız şöyle yazın: Hayat gerçekten çok kısa. Herkesin bu tür deneyimleri yaşaması gerektiğine inanıyorum. Ben bunları yaşadım çünkü..."

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Aşkın Nur Yengi Haluk Bilginer Zuhal Olcay Londra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title