Haberler

Yusufeli Bal Üreticileri Birliği'ne Ziyaret

Erzurum İspir Meslek Yüksek Okulu'ndan Bir Heyet Artvin'in Yusufeli İlçesindeki Bal Üreticileri Birliği'ne Ziyarette Bulundu.

Erzurum İspir Meslek Yüksek Okulu'ndan bir heyet Artvin'in Yusufeli ilçesindeki Bal Üreticileri Birliği'ne ziyarette bulundu.

İspir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Muhammet Yıldırım, Jandarma Bölük Komutanı Başçavuş Celal Acar, Emniyet Amiri Başkomiser Mesut Şahin'in Bal Üreticileri Birliği ziyaretine, Yusufeli Kaymakamı Mevlüt Özmen ve Belediye Başkanı Yusuf Sağlam, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Okan Kurt, Yusufeli Emniyet Amiri Ferhat Çetinkaya, siyasi parti ilçe başkanları da katıldı.

Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden MYO Müdürü Muhammet Yıldırım, "Yusufeli uygun iklimi nedeniyle organik bal üreticiliğine çok uygundur. Başarılı çalışmalarından dolayı Yusufeli Bal Üreticileri Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Mustafa Işık'ı tebrik ediyorum. Buradaki çalışmalara şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden geldiği kadar eğitim konuları bakımından desteğimiz devam edecektir."dedi.

Yusufeli Bal Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Işık da "Bizi engin fikirlerinizden yararlandırdınız, bizleri onurlandırdınız ve çalışmalarımıza güç kattınız."diye konuştu.

(ND-İRT-Y) 19.03.2008 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title