Haberler

Yusuf Güney Frame Maçka'da...

Hale Caneroğlu Ndan Sonra Yusuf Güney Frame Maçka'da Sahne Alıyor...

HALE CANEROĞLU NDAN SONRA YUSUF GÜNEY FRAME MAÇKA'DA SAHNE ALIYOR...

İstanbul gece hayatının top mekanlarından Frame Maçka salı geceleri canlı müzik de türk pop dünyasının 2 yetenekli ve genç ismiyle çalışıyor..Salı geceleri dönüşümlü olarak sahne alacak olan sanatçılar birbirlerine destek de oluyor..Bu salı Hale yi izlemeye gelen Yusuf Güney Hale yi kırmadı ve beraber 2 şarkıda düet yaptılar..7 nisan salı gecesi ilk defa İstanbul da gece klubü çalışması yapacak olan Yusuf da Hale gibi yerli-yabancı sevilen şarkıları söyliyecek.

Rafet El Roman'la 'Aşk-ı Virane' şarkısına yaptığı düetle tüm dikkatleri biranda üzerine çeken Yusuf Güney, ilk albümü 'Bir Sevda Masalı' ile müzik dünyasına 'merhaba' diyor. 23 yaşında olan ve Londra'da yaşayan Yusuf Güney'in müzikal kariyeri Rafet El Roman

05.06.2005 yılında Londra'da verdiği konser kulisinde sanatçıyla tanışmasıyla başlıyor ve bugüne dek uzanıyor. Stüdyo kayıtları Almanya ve Londra'da yapılan albümün prodüktörlüğünü ise yine Rafet El Roman üstlendi.Emre Müzik etketiyle 19.02.2009 tarihinde piyasaya sürülen albümde 8 şarkı Yusuf Güney, 2 şarkı ise Rafet El Roman imzası taşıyor.

Türk pop müziğine yepyeni bir soluk getireceğine inandığımız YUSUF GÜNEY 7 nisan Salı gecesi İstanbul da ilk defa FRAME de sahne alacak..23:00 de başlayacak olan programında kendi şarkılarının yanı sıra yerli-yabancı bir çok sevilen şarkıyı da seslendirecek olan YUSUF GÜNEY e Rafet El Roman ın orkestrası eşlik edecek..

FRAME MAÇKA

Bayıldım cad. Maçka Demokrasi Parkı İçi

Swiss Otel karşısı-Maçka

0212-2406486

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title