Haberler

Yusuf Ertuğ Tufan, Güven Tazeledi

Osmaniye Veteriner Hekimler odasında iki dönemdir başkanlık yapan Yusuf Ertuğ Tufan, tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.

Osmaniye'nin Alibeyli Mahallesinde bulunan ofiste gerçekleştirilen 4'üncü olağan kongrenin, divan başkanlığını Ahmet Öztekin, yardımcılığı Hakan Dallı ve üyelikleri ise Kadir Yalman ve Ali Laçinbala yaptı.

Yönetim kurulu üyeleri, haysiyet divanı, denetleme kurulu ve genel kurul üyelerinin çarşaf liste halinde, tek listeyle gidilen kongrede, Yusuf Ertuğ Tufan'ın listesine yeniden görev verildi.

3'üncü dönem başkanlığa seçilen ve üyelerine teşekkür eden Yusuf Ertuğ Tufan, "Odamızın 116 üyesi bulunmakta. 2 dönemdir Meslek odamızın başkanlığını yürütmekteydim. Saygıdeğer meslektaşlarım bir dönem daha bu güzel görevi bize tebliğ etti, layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Yönetim olarak mesleğimizi en iyi noktaya taşımaya ve en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağız ifadelerini kullanan Tufan, "Gece gündüz demeden 24 saat çalışan, ahırdan sofraya her aşamada bulunan bire bir insan sağlığına yardımcı olan meslektaşlarımızın her türlü sorununu çözmek bizim görevimizdir. Bize bu görevi layık gören sayın meslektaşlarımızdan Allah razı olsun. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum, ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yusuf Ertuğ Tufan'ın yeni dönem listesi ise şöyle:

"Yönetim Kurulu: Mehmet Kanat, Mahmut Yaş, Erdal Sert ve Ali Nuri Yiğit.

Denetleme Kurulu: Cihan Çetin, İrfan Torun.

Haysiyet Divanı: Ahmet Öztekin, Mehmet Murat Keçeci, Tufan Temiz, Şaban Berksoy, Bülent Tekerek.

Delegeler: Ahmet Torun, Mehmet Uçar, Musa Taşkın ve Musa Hulusi." - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alibeyli Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title