Haberler

    Yusuf Erdoğan'da Kritik Hafta!

    Gökhan Töre'nin sakatlanmasının ardından acil bir kanat oyuncusuna ihtiyaç duyan Beşiktaş'ta Yusuf Erdoğan hareketliliği yaşanıyor.

    Gökhan Töre'nin sakatlanmasının ardından acil bir kanat oyuncusuna ihtiyaç duyan Beşiktaş'ta Yusuf Erdoğan hareketliliği yaşanıyor.

    24 yaşındaki futbolcuyu Trabzonspor Kulübü takasta kullanmak istiyor. Başkan Muharrem Usta, Edin Visca'ya karşılık Başakşehir'e Yusuf artı 3 milyon Euro teklif etti. İstanbul ekibinin cevabı bekleniyor. Daha önce Visca için 5.5 milyon Euro talep eden Başakşehir yine olumsuz yanıt verirse, Beşiktaş Yusuf Erdoğan transferini noktalayacak. Başkanlar düzeyinde daha önce yapılan görüşmede Yusuf'un bonservisi için Beşiktaş ile Trabzonspor 1.3 milyon Euro'ya el sıkışmıştı.

    Güneş çok istiyor

    Bu transferdeki belirsizlik büyük bir ihtimalle bu hafta çözülecek ve Yusuf'un yeni takımı belli olacak. Teknik direktör Şenol Güneş, eski öğrencisini takımında görmeyi çok isterken, transferin gerçekleşmesi halinde Babel ve Quaresma'ya iyi bir alternatif olacağını düşünüyor.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Yusuf Erdoğan Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title