Haberler

Yurttaş: "Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır"

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş Salihli AK Parti Teşkilatı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş Salihli AK Parti Teşkilatı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Seçim sonrası teşkilat üyelerini birlik ve dayanışma içinde görmekten mutlu olduğunu belirten Yurttaş seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yurttaş konuşmasında "30 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde % 45 oy alan partimiz milletimize karşı ve AK Partiye karşı kurulan tuzaklarla mücadele etmiş ve başarı ile çıkmıştır. Siyasetin tek limanı ahlaktır diyerek yola çıktık ve yolumuza devam ediyoruz. Çamur ve kavga siyasetinden yana değiliz. Siyaset uzun soluklu bir mücadele ister. Seçimlerden sonra işte arkadaşlarımızla bugün seçimlerin analizi yapıyoruz. Seçim sonuçlarından çıkardığımız derslerle daha başarılı olmak için çalışacağız. Bu seçimlerde samimi ve ihlasla çalışan tüm teşkilatlarımıza, adaylarımıza, kadın ve gençlerimize, gönüldaşlarımıza, bize dua edenlere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Manisa'da 11 ilçe belediye başkanlığını ve büyükşehir belediye meclis üyelerinin çoğunluğunu aldık. Büyükşehir belediyesini alamamanın üzüntüsünü yaşadık. Artık geriye değil ileriye bakma zamanıdır. Yeni bir sayfa açarak yolumuza devam ediyoruz. Kaybedilen belediyeler ve alınamayan belediyelerde sorumlu aramanın bir anlamı yoktur. Zaferden de, kayıplardan da herkes kendi üzerine düşeni almalıdır ve analiz yapmalıdır. Halkımız AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dan memnun olduğunu belirtmiştir. Milletimize şükran borçluyuz" dedi.

Yurttaş "Teşkilatlarımız yeniden birlik ve beraberlik içinde yoluna devam etmektedir. Fitne ve fesat çıkarmak isteyen ve partimizi kavga ve kısır çekişmelerin içine çekmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu parti milletin partisidir ve millet partisine ve liderine her zaman sahip çıkacaktır" dedi. Daha sonra parti yöneticilerinin tek tek görüş ve düşüncelerini alan Yurttaş ile birlikte AK Parti yönetimi birlik mesajı vererek "Durmak yok, yola devam" dediler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Salihli Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

nedimnd.hotmail@.com.tr:

daha cok beklersin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title