Haberler

Yurtta Kış

Seydikemer ilçesinde kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarında belediye ekiplerinin çalışması sürüyor.

Seydikemer Belediyesi ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarındaki çalışmalarını sürdürdü.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karayolları ve Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Fethiye-Antalya karayolu ile mahallelere ulaşımı sağlayan ara yollarda kar küreme çalışması yaptı. İlçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığının yaklaşık 20 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki bazı mahalle yollarının kapandığını kaydetti.

Otgöz, ekiplerin Seki, Bekçiler, Doğanlar, Kayabaş, Çaltılar, Çobanisa, Boğalar, Temel, Ceylan, Kınık, Yayla Patlangıç, Yayla Esenköy, Yayla Karaçulha, Yayla Eldirek ve Yayla Bayır yollarında kar küreme çalışması yaptığını söyledi.

Başkan Otgöz, Fethiye-Antalya karayolunu kullanacak sürücülere, araçlarında zincir bulundurmaları uyarısında bulundu. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Seydikemer Fethiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title