Haberler

İstanbul'da Hava Sıcaklığı Düşüyor, Beklenen Kar Yağışı Yarın Geliyor

Güncelleme:

İstanbul'da beklenen kar yağışı yarından itibaren etkisini gösterecek. Hava sıcaklığında ise 3-6 derece arasında düşüş bekleniyor.

İstanbul'da yarın karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Bölge genelinde sıcaklıkların yarın hissedilir derecede (3 ila 6) derece azalacağı tahmin ediliyor.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR

Bugün yurdun batı ve kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Manisa, Düzce, Zonguldak ve Bartın ile yarın sabah saatlerinde Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Bolu, Düzce, Ankara ve Eskişehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Trakya kesiminde gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı meydana geleceği belirtiliyor. İstanbul'da yarın ise karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Bölge genelinde sıcaklıkların yarın hissedilir derecede (3 ila 6) derece azalacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENİYOR

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Isparta, Ankara, Konya, Denizli, Afyon çevreleri, Antalya'nın doğu ilçelerinin ( Alanya,Gazipaşa) yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz'de yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege ile Sinop çevrelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI AZALIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz'de hissedilir derecede (5 ila 9 derece) olmak üzere, iç ve batı kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile Sinop çevrelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı 4

İstanbul: Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri hafif kar yağışlı 4

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 8

Adana: Çok bulutlu ve yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı 13

Antalya: Parçalı bulutlu, ilk saatlerde doğu ilçeleri (Alanya ve Gazipaşa) yağmur ve sağanak yağışlı 19

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu ve yağmurlu 11

Trabzon: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 17

Erzurum: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kar yağışlı 3

Diyarbakır: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 8

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Marmara Alanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title