Haberler

Yurtta Asayiş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişinin, sanayiye tamir için getirilen otomobili tiner dökerek yaktığı anlar, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişinin, sanayiye tamir için getirilen otomobili tiner dökerek yaktığı anlar, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

İlçeye bağlı Konacık Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde bir otomobilde yangın çıktığı ihbarını alan polis ve itfaiye ekipleri, kısa sürede bölgeye gitti. Alevlerin sardığı araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü. Otomobil kullanılamaz hale geldi.

Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, yangının sanayide çalışan bir kişi tarafından otomobilin üzerine tiner ve yanıcı madde dökülerek çıkarıldığını tespit etti. Polis ekiplerince yakalanan İsmail T, gözaltına alındı.

Aracının yandığı haberini alarak olay yerine giden Hakan Yakartaş, gözyaşlarına hakim olamadı. Yakartaş, tamir için sanayiye getirdiği otomobilinin neden yakıldığını bilemediğini ifade etti.

Aracını daha önce bu kişinin tamir ettiğini ancak işçiliğinden memnun kalmadığı için başka bir ustaya verdiğini anlatan Yakartaş, "Bu kişi daha önce benden aracımı ödünç de istemişti. Ancak ben aracımı gözümden bile sakınıyordum, babama bile vermiyordum. Sanıyorum bu yüzden bana kinlenmiş." dedi.

Sakarya'da hırsız-polis kovalamacası

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde mağazadan giysi çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli, polisin kovalamacası sonucu Kocaeli'de yakalandı.

Dinlenme tesisindeki mağazanın indirim çadırından belirli aralıklarla ürün eksildiğini fark eden mağaza yetkilileri, kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kayıtlarda 2 kişinin giydikleri kıyafetlerle ödeme yapmadan çıktığını tespit eden yetkililerin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

34 R 0648 plakalı otomobili takibe alan ekipler ile şüpheliler arasında kovalamaca başladı. Şüpheliler, TEM otoyolunun İzmit geçişindeki Gültepe mevkisinde yakalandı.

Otomobilin bagajında mağazanın indirim çadırından çalındığı değerlendirilen giysiler ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.Z. (35) ile başka bir suçtan aranan Z.S. (47), Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sakarya'dan gelen ekibe teslim edildi.

Afyonkarahisar'da esrar ele geçirildi

Afyonkarahisar'da kamyonda yapılan aramada 85 kilo 919 gram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Afyonkarahisar-Çay karayolunda şüphe üzerine bir kamyonu durdurdu.

Yapılan aramada, aracın dorsesine gizlenmiş 85 kilo 919 gram esrar bulundu.

Gözaltına alınan kamyon sürücüsü R.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Konacık Sakarya Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title