Haberler

Yurtkur'dan Şiir Gecesi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Şanlıurfa'daki yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine Sanatçı Bedirhan Gökçe'nin katılımıyla Şiir Dinletisi programı düzenlendi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Şanlıurfa'daki yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine Sanatçı Bedirhan Gökçe'nin katılımıyla Şiir Dinletisi programı düzenlendi.

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Mavi Salonda düzenlenen programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Ahmet Yılmaz, Prof.Dr. Ali Ziya Karakılçık, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Yurtkur Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin Akyüz, Bölge Müdür Yardımcısı Nazım Durmuş, Yurt Müdürleri Mahmut Bağmancı, Remzi Kaya ile bazı kamu kurum ve kuruluş yöneticileri katıldı.

Program Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin Akyüz'ün konuşmasıyla başladı. Akyüz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda barınan öğrencilere yönelik, öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirmek,kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla tanınmış sanatçıların katılımıyla,bölge müdürlükleri ve bağlı yurt müdürlüklerinin bulunduğu illerde Şiir Geceleri adı altında sanatsal faaliyetler düzenlendiğini söyledi.

Akyüz, ayrıca, Mavi Salonu kurumumuza tahsis ettiği için Sayın Rektör Prof.Dr.İbrahim Halil Mutlu'ya teşekkür etti.

Sanatçı Bedirhan Gökçe'nin okuduğu şiirler salondakilere duygulu anlar yaşattı. Anlattığı fıkralar geceye damgasını vurdu. Bedirhan Gökçe anlattığı Urfa fıkralarıyla öğrencileri gülme krizine sokarken, öğrencilerin yoğun katılımı dikkat çekti.

Program bitiminde öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öğrenciler "Vize sınavlarının hemen bitiminde bu programın düzenlenmesinin kendileri için moral olduğu, sınav yorgunluğunu attıklarını" söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi Yurtlar Kurumu Bedirhan Gökçe Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title