Haberler

Yurt Genelindeki Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Böyle Yansıdı

Yurt genelindeki trafik kazaları MOBESE kameralarına böyle yansıdıSAMSUN - Samsun'da beton mikserinin bir otomobile çarparak metrelerce sürüklediği anlar MOBESE kameralarına yansıdı.

Yurt genelindeki trafik kazaları MOBESE kameralarına böyle yansıdı

SAMSUN - Samsun'da beton mikserinin bir otomobile çarparak metrelerce sürüklediği anlar MOBESE kameralarına yansıdı.

Samsun'da MOBESE kameralarına yansıyan bazı trafik kazaları dehşete düşürdü. Kavşak noktalarında meydana gelen trafik kazalarında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Atakum ilçesi Nişantaşı Caddesi ile Atatürk Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada, Bafra istikametine gitmekte olan bir beton mikseri çarptığı otomobili önüne katarak metrelerce sürükledi.

İlkadım ilçesi Fuar Caddesi ile Kurtuluş Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada, Fuar Caddesi'nden Atakum istikametine giden bir otomobil karşı şeride geçerek ışıklarda bekleyen bir dolmuşa hızla çarptı.

Diğer bir kaza ise Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı Televizyon Sapağında meydana geldi. Hızla giden otomobil yoldan refüje çıkıp aydınlatma direğini yıktıktan sonra metrelerce sürüklendi.

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de bir otomobilin karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve çocuğuna çarpması mobese kameralarına yansıdı.

Eskişehir'de karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve çocuğu, otomobilin çarpması sonucu metrelerce savruldu. Kaza anı saniye saniye mobese kamerası tarafından kaydedilirken, anne ve çocuktan önce karşıya geçen 2 kişi ise kazayı kıl payı atlattı. Kaza sonrası duramayan otomobil, aynı yönde seyir eden bir başka araca çarparak durabildi. AĞRI - Ağrı'da sürücülerin dikkatsizliği nedeniyle meydana gelen trafik kazası, mobese kamerası tarafından görüntülendi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte birçok noktaya yerleştirilen mobese kameraları sayesinde çevre yolunda bulunan Küpkıran Kavşağında meydana gelen kaza saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobil sürücüsünün dikkatsizliği ve trafik kurallarını gözardı etmesi gözlendi. Kavşakta meydana gelen kazada seyir halinde olan midibüse farklı yönden hızla gelen otomobil çarpıyor, çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil tabela direklerine çarparak metrelerce sürüklendikten sonra durabiliyor.

IĞDIR - Iğdır'da meydana gelen trafik kazası, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mobil Elektronik Sistem kamerasına yansıdı.

Kaza, Iğdır merkez Topçular Mahallesi Evren Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Bisiklet sürücüsü kavşağa gelmeden yolun karşısına geçmek isterken, arkadan gelen minibüsün çarpmasıyla yola savruldu. Yaşanan kaza anları MOBESE kamerasına yansıdı.

Ağır yaralanan bisiklet sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nişantaşı Atakum Samsun Bafra 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title