Haberler

Yurt Genelinde 'Huzur Operasyonu'

Yurt genelinde 'Huzur Operasyonu'Çanakkale'de 'Huzur' operasyonuÇANAKKALE - Türkiye genelinde yapılan 'Huzur Türkiye-4' operasyonu kapsamında Çanakkale'de 250 polisin katılımıyla uygulama gerçekleştirildi.

Yurt genelinde 'Huzur Operasyonu'

Çanakkale'de 'Huzur' operasyonu

ÇANAKKALE - Türkiye genelinde yapılan 'Huzur Türkiye-4' operasyonu kapsamında Çanakkale'de 250 polisin katılımıyla uygulama gerçekleştirildi. Karadan ve denizden gerçekleşen uygulamada, vatandaşların kimlikleri kontrol edildi.

Çanakkale'de 'Huzur Türkiye' uygulaması kapsamında uygulama gerçekleştirildi. Uygulamaya terörle mücadele, narkotik, mali suçlarla mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin aralarında olduğu 250 polis katıldı. Uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda bazı kişiler, araçlar ve iş yerlerinde aramalar gerçekleştirildi. Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde duruluyor. Uygulamaya Deniz polisi de destek verdi. Uygulama kapsamında, polis ekipleri, eğlence mekanlarında da kimlik kontrolü yaptı. Balıkesir'de huzur operasyonu BALIKESİR - Balıkesir'de akşam saatlerinde başlayan huzur operasyonunda yüzlerce araç kontrol edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde 81 ilde gerçekleştirilen huzur operasyonu kapsamında Balıkesir'de yüzlerce araç kontrol edildi. Asayiş başta olmak üzere, terör, trafik, çevik kuvvet ve KOM şube personellerinin katıldığı huzur operasyonunda durdurulan araçlar didik didik aranırken, umumi açık iş yerleri ve şüpheli şahıslar üzerinde de kimlik kontrolü yapıldı. Bazı sürücüler kimlik kontrolü sırasında heyecanlanırken, polis ekipleri ise, "Sakin olun" diye telkinde bulundu.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de şehrin çeşitli noktalarında uygulama yapan polisleri denetledi.

Elazığ'da 'Huzur' operasyonunda aranan 4 şüpheli yakalandı ELAZIĞ - Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da yapılan eş zamanlı huzur operasyonunda 798 şahıs sorgulandı, 4 şüpheli ise yakalandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne birimlerin katılımı ile eş zamanlı 'Türkiye Güven Huzur Uygulaması-4' operasyonu gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 polisin katılımıyla il merkezi ve 10 ilçede gerçekleştirilen operasyonda 22 ayrı noktada umuma açık 170 istirahat ve eğlence yerini denetledi, bin 843 şahıs sorgulandı. Uygulamada, aranan 4 şüpheli yakalanırken, 4 kişiye de kimlik ibraz etmemekten, bir kişiye de kapalı alanda sigara içmekten adli ve idari işlem uygulandı. İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise, 2 iş yerine kimlik bildirimi yapmadan işçi çalıştırmaktan, 1 iş yerine de kapalı alanda sigara içirtmekten idari işlem yapıldı.

Operasyon dahilinde yapılan yol kontrol uygulamalarında, kontrol edilen 360 araç içerisinde toplam 798 şahıs sorgulandı. 1 şahsa ehliyetsiz araç kullanmak ve 3'üncü kez alkollü araç kullanmaktan 5 bin 289 lira ile 15 araca ilgili maddelerden 5 bin 109 lira olmak üzere toplam 10 bin 398 lira Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendiği,1 aracından trafikten men edildiği bildirildi.

Van'da "Huzur Türkiye-4" uygulaması VAN - Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri 'Huzur Türkiye-4' uygulaması kapsamında kente merkezinde bulunan eğlence mekanları, kafe ve yollarda belirlenen noktalarda genel arama, GBT ve kimlik kontrolü yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı doğrultusunda ülke genelinde yapılan 'Huzur Türkiye-4' uygulaması kapsamında kent merkezinde huzur uygulaması yapıldı. Özel Tim ve sivil polislerinde katıldığı huzur operasyonuna 195 personel, 3 özel eğitimli köpek yer aldı. Uygulama kapsamında 516 kişiye GBT ve kimlik kontrol uygulaması yapılırken 8 araç ve 8 işyerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca 63 kişiye adli işlem uygulanırken çeşitli suçlardan ardan 5 şahıs da gözaltına alındı. Toplamda 16 bin 281 TL para cezası uygulandı.

Çevredeki vatandaşlar "Huzur Türkiye-4" uygulamasından memnun olduklarını belirtirken, Türkiye genelinde 71 bin 284 aynı anda karada, denizde ve havada uygulama yaptı. Fethiye'de 'Huzur Türkiye 4' Uygulaması MUĞLA - Fethiye'de 'Huzur Türkiye 4' Uygulaması

Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur Türkiye-4" operasyonu kapsamında, Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ve sahil güvenlik ekipleri denetim yaptı.

Uygulamaya Fethiye İlçe Emniyet müdürlüğünde görevli 107 polis katıldı ve yüzlerce kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Ekipler tarafından ilçenin girişi ve çıkışlarında şüpheli şahıs ve araç üzerinde sorgulama yapıldı.

Polislerin yanı sıra 1 narkotik ve 1 asayiş köpeği de uygulamalara katıldı. Sahil güvenlik ekipleri ise iki bot ile denizde uygulama destek verdi. Fethiye Kordon boyunda bağlı bulunan teknelerde de uygulama yapan sahil güvenlik ekipleri teknelerdeki kişilerin üzerinde Genel Bilgi Tarama uygulaması yaptı. Sahil Güvenlik Ekipler tarafından bağlı bulunan 50 tekne kontrol edildi.

Uygulamaların sabah saatlerine kadar süreceği öğrenildi. Fethiye girişi ve çıkışı Emniyet güçlerince tutuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Çanakkale Türkiye Fethiye Elazığ Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title