Haberler

Yurt Dışından Getirilen ve Sahibi Tarafından Kullanılmayan Lüks Araca Jandarma El Koydu

Güncelleme:

Amasya'da, yurt dışından Türkiye'ye getirilen ve sahibinin dışında başka bir kişi tarafından kullanıldığı tespit edilen 300 bin TL değerindeki otomobile, jandarma ekipleri tarafından el konuldu.

ARACI BAŞKA BİRİNİN KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından merkez bağlı D-100 karayolu Boğazköy mevkiinde yol kontrolünde durdurulan, yurt dışından Türkiye'ye sahibi tarafından getirilen ve piyasa değeri 300 bin TL olan otomobili başka bir kişinin kullandığı tespit edildi.

LÜKS ARACA EL KONULDU

Jandarma, gümrük kanununa muhalefet suçundan işlem başlattığı otomobile el koydu. Otomobil, Amasya Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Türkiye Amasya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

KIBRISLI ASIL TURK:

Boyle kanunmu olur adam in mali istedigine verir, dunyada boyle milleti somuren kanun yoktur

13
16
yanıtYanıtla
Mert:

çok doğru bir uygulama, yoksa yurt disinda calisan milyonlarca Türkler hepsi ayni dünürse, Türkiyenin yolları AB plakalı araçlarla dolur, vergilerini sigortalarını AB ye versinler, gelsin benim garibanımdan kesilen vergilerle yapılan yolları eskitsinler ve gösteris, show yapsinlar, olurmu böyle saçmalık .

8
15
yanıtYanıtla
İsmail:

Yabancı plakalı bir aracı ruhsat sahibinden başkası kullanamaz. .

14
9
yanıtYanıtla
Evo20:

Bilgi doğru ama uygulama yanlış.

yanıt5
yanıt0
deli:

habermi bu

9
4
yanıtYanıtla
gs:

evet bende rusyadan getirdim sadece ben kullanabiliyorum sacma bence en azindan birinci derece ailede kullanmasi gerek

11
1
yanıtYanıtla
eyup:

ne kadar ceza yiyecekler

1
1
yanıtYanıtla
nuri:

Bir kere o arabanın yurt dışı fiyatı 50000 tl elli bin :)))))) . Türkiye nin saçma vergi sistemi nedeniyle adı 300000 . bir arcın vergisi türkiyede yüz bin tl yi bulabiliyor her yıl yine vergi ödüyorsunuz aracın yaktığı yakıta da ağır vergi ödüyorsunuz. yani bu ülke hesaplı para kazanan için bir cehennem bir sömürü ülkesi. artık araba ve yakıt vergisi son bulmalı , konuttan vergi alınsın özellikle iki ve daha fazla ev sahibi olanlardan ve kira rantı ile geçinen ve ev fiyatlarının şişmesine . . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title