Haberler

Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne Kayıtlı Mahkumlar Atatürk Havalimanı'nda Oy Kullandı

Yurt Dışı Seçmen kütüğüne kayıtlı mahkumlar Atatürk Havalimanı'nda oy kullandı Jandarma eşliğinde oy kullandılarİSTANBUL - Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'ne kayıtlı olup Türkiye'de tutuklu bulunan vatandaşlardan bazıları da Atatürk Havalimanı'na getirilerek oy kullandı.

Yurt Dışı Seçmen kütüğüne kayıtlı mahkumlar Atatürk Havalimanı'nda oy kullandı

Jandarma eşliğinde oy kullandılar

İSTANBUL - Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'ne kayıtlı olup Türkiye'de tutuklu bulunan vatandaşlardan bazıları da Atatürk Havalimanı'na getirilerek oy kullandı. Oy kullanmak için jandarma eşliğinde havalimanına gelen mahkumların kelepçeleri çıkartılmadı.

Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'ne kayıtlı olup Türkiye'de tutuklu bulunan vatandaşlardan bazıları da Atatürk Havalimanı'na getirilerek oy kullandırıldı. Silivri Cezaevi'nden jandarmalar eşliğinde cezaevi aracı ile getirilen 31 mahkum, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki geliş katında oylarını kullandıktan sonra tekrar cezaevlerine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title