Haberler

Yüreğir'e 4'üncü Kapalı Semt Pazarı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Serinevler, PTT Evleri ve Atakent’in ardından Yavuzlar, Sinanpaşa ve Akıncılar Mahallesi sakinlerinin ortak kullanacağı 4’üncü Kapalı Semt Pazarı inşaatının başladığını belirtti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Serinevler, PTT Evleri ve Atakent'in ardından Yavuzlar, Sinanpaşa ve Akıncılar Mahallesi sakinlerinin ortak kullanacağı 4'üncü Kapalı Semt Pazarı inşaatının başladığını belirtti.

Yüreğir'in hizmette altın çağını yaşadığını belirten Başkan Çelikcan, "Göreve gelmemizle birlikte 2009 yılında yapılan düzenleme ile Yüreğir 38 mahalleden 106 mahalleye çıktı. Böylece hizmet alanı 10 kat daha büyüdü. Borç batağındaki bir belediyeyi devralmıştık. Görev süremiz içinde hem borç ödedik, hem ilçemizi bugüne kadar görmediği yatırımlarla buluşturduk. Hiç kimsenin hayal bile edemediği hizmetleri düzgün bir planlamayla ilçemize kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.

Yüreğir'de hedef büyük

Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Yüreğirli vatandaşlarımızın daha nezih ortamlarda alışveriş keyfini yaşamaları için ilçemizi Kapalı Semt Pazarları ile de donatıyoruz. Serinevler, PTT Evleri ve Atakent Mahallelerimizin ardından Yüreğir'in 4. Kapalı Semt Pazarı'nı Yavuzlar, Akıncılar ve Sinanpaşa Mahallesi sakinlerimizin ortak kullanımına sunacağız. Çalışmalarımız başladı. Hedefimiz büyük. Allah nasip ederse diğer mahallelerimiz için de planlarımız var" diye konuştu.

Çok amaçlı olarak yapılan Kapalı Semt Pazarları'ndan vatandaşların farklı şekillerde faydalandığını ifade eden Başkan Çelikcan, şöyle devam etti:

"Atakent Mahallemizde kapalı semt pazarımız tamamlandı. Pazarcı esnafımızla görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. 4'üncü kapalı semt pazarımızın da inşaatına başladık. Semt pazarının olmadığı günlerde gençlerimizin spor yapabileceği bir şekilde düzenleme yapıyoruz. Buraları derneklerimiz, sivil toplum örgütlerimiz kermes ve toplantı amaçlı olarak da kullanabilecekler. Kurban Bayramı'nda ise kurban kesim merkezleri olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bir kaç mahallenin ortak kullanacağı bu semt pazarları sayesinde Yüreğir'de görüntü kirliliği de ortadan kalkacaktır." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sinanpaşa Atakent Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title