Haberler

Yüreğinize Dokunacak Bir Sevda Masalı

Birbirinden farklı hikayeleri, güçlü ve renkli karakterleriyle, İstanbul'dan Batum'a, Kars'tan, Artvin Hopa'ya kadar uzanan bir aşk masalı.

Birbirinden farklı hikayeleri, güçlü ve renkli karakterleriyle, İstanbul'dan Batum'a, Kars'tan, Artvin Hopa'ya kadar uzanan bir aşk masalı.

Yayın Günü : 6 Kasım 2012 / Salı

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı : Boyut Film / Murat Tokat

Genel Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Yönetmen : Serkan Birinci

Hikaye : Mahsun Kırmızıgül

Senaryo : Onur Koçal - Selami Genli Görüntü Yönetmeni : Erhan Makar

Kurgu : Ekrem Ertikmen

Genel Koordinatör : Ceren Aslan Müzik : Nail Yurtsever Oyuncular : Fulya Zenginer - Öykü Çelik - Tansel Öngel - Çağlar Ertuğrul - Ünal Silver - Rüçhan Çalışkur - Bayazıt Gülercan - Rana Cabbar – Necmettin Çobanoğlu -Sacide Taşaner – Eren Hacısalihoğlu – Selin Şekerci – Yasemen Büyükağaoğlu - Mehmet Polat – Özlem Başkaya - Timur Ölkebaş - Şevket Çapkınoğlu - Tuba Çom - Ahmet Varlı -Serpil Gül - Elif Korkmaz - Nalan Örgüt - Hande Kaptan

Genel Hikaye :

Karadeniz'in iki köklü ailesinin oğulları kan kardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz'e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke' ye aşık olurlar… Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir. Diğer yandan, Avcıoğlu ailesinin yıllardır evinden uzak kalan başarılı, zeki ve yakışıklı oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı Şahin Yılmaz'ın genç ve güzel eşi Kılıçoğlularından Bahar'la tanışacaktır... Şahin'in işlerinin başına geçirmek istediği Sinan ve karısı Bahar'ı; iki ailenin aklına bile getirmek istemeyeceği çok farklı bir gelecek bekliyordur. Ayrıca dedesinin baskılarına boyun eğmeyip Batum'da bale eğitimi almak isteyen Birgül ile her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan zihinsel özürlü abisi Orhan, hayalleri için önlerine çıkan tüm engelleri aşmaya çalışacak ve sonuna kadar mücadele edeceklerdir.

1. Bölüm Özeti:

Aynı balıkçı teknesine ortak, çocukluk arkadaşı, iki kan kardeş Niyazi ile Harun, babasıyla birlikte Doğu Anadolu'dan Karadeniz'e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan Buke' ye aşıktır… Harun aşkını Niyazi'ye defalarca söylemiş, Niyazi de arkadaşı üzülmesin diye aşkını ondan hep saklamıştır. Ancak Harun'un bilmediği bir gerçek daha vardır; Buke de Niyazi'ye aşıktır. ve iki aşık bir süredir buluşmaktadır. Harun bunu öğrenince deliye döner. ve bundan böyle iki kan kardeş birbirlerine düşman olurlar. Niyazi'nin annesi ise Buke'yi ezelden beri istememektedir. Ama Niyazi hem kan kardeşini hem de annesini karşısına alıp Buke'yi istemek için diğer aile üyeleriyle birlikte Doğu Anadolu'ya gider. Ancak orada aileyi çok acı bir sürpriz beklemektedir. Buke'nin amcaoğlu Şiyar, genç kıza, uğruna cinayet bile işleyebileceği, hastalıklı bir aşk beslemektedir. Kız almaya giden aile, kendisini bir anda inanılmaz bir trajedinin içerisinde bulur. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Artvin Batum Kars Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title