Haberler

Yurdun Güney ve İç Kesimlerinde Etkili Yağış Görülecek

Yurdun güney ve iç kesimlerinde etkili yağış görülecek. Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurtta bugün görülecek olan sağanak yağışların sabah saatlerinde Batı Akdeniz kıyılarında (Antalya ve çevresinde), Orta ve Doğu Akdeniz (Adana, Mersin, Hatay,Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri), İç Anadolu'nun Güney ve Doğusu (Ankara'nın Güney ve Doğu İlçeleri, Konya, Karam...

Yurdun güney ve iç kesimlerinde etkili yağış görülecek.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurtta bugün görülecek olan sağanak yağışların sabah saatlerinde Batı Akdeniz kıyılarında (Antalya ve çevresinde), Orta ve Doğu Akdeniz (Adana, Mersin, Hatay,Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri), İç Anadolu'nun Güney ve Doğusu (Ankara'nın Güney ve Doğu İlçeleri, Konya, Karaman, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Kırıkkale, Kayseri, Niğde ve Yozgat çevreleri) Doğu Anadolu'nun Batısı (Tunceli, Malatya, Erzincan ve Elazığ çevreleri) ile Güneydoğu Anadolu'nun Kuzey ve Batısında (Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman çevreleri) ile akşam ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'de (Samsun, Ordu, Giresun, Tokat ve Amasya çevreleri) etkili olacak.

-DOĞU AKDENİZ'DE ETKİLİ YAĞIŞ UYARISI-

Halen Doğu Akdeniz'de devam eden gök gürültülü sağanak yağışlar şiddetini artırarak Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde etkili olacak.

Bu yağışlardan dolayı yaşanacak olumsuz şartlara karşı ilgililer ve vatandaşlar uyarıldı.

Beş büyük ilde yarın hava durumu şöyle:

İstanbul8/12

Ankara 4/9

İzmir 9/15

Adana 11/18

Antalya 11/20

(ANKA)

(FÇ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title