Haberler

Yunusemreli badmintonculardan 11 madalya

Güncelleme:

Yunusemre Belediyespor badminton takımı sporcuları Polis Haftası Turnuvasında 11 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Yunusemre Belediyespor badminton takımı sporcuları Polis Haftası Turnuvasında 11 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Badminton İl Temsilciliği 2021 yılı faaliyet programında yer alan Polis Haftası Turnuvası Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlendi. Turnuvada erkeklerde U13-15-17-19 ve kızlarda U9-11-13-15-17 kategorilerinde maçlar yapıldı. Yunusemre Belediyespor kız ve erkek takımları sporcuları müsabakalarda toplamda 11 madalya kazandı. Turnuvada 11 madalya elde eden badminton takımı sporcularını kutlayan Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin de destekleri ile tüm branşlarda çalışmalarımız devam etmekte. Bu desteklerin karşılığını almak bizleri çok mutlu ediyor. Elde edilen başarıdan dolayı sporcularımızı, bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi ve bizlere desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Yıldırım'a teşekkür ederim." dedi.

Yunusemre Belediyespor Takımı sporcularının elde ettiği dereceler şöyle: "Erkekler: U13: Ömer Faruk Özer 1, Batın Oğuz 2. U-17: Gökay Gül 1., Yiğit Mercan 2. Kızlar: U-9: Zeren Doğan1., Yağmur Denktaş 2., Irmak Denktaş 3., Vildan Karakaya 4., U-11: Nehir Yıldız 1., U-13: Ceren Çobanoğlu 1. U-15: Pervin Selin Etyemez 2." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Polis Haftası Yunusemre Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title