Haberler

Yunusemre Meclisinden Birlik Mesajı

Yunusemre Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısında gündem Zeytin Dalı Operasyonu'ydu. Türk askerinin Suriye'de barışı tesis etmek amacıyla başlattığı operasyona milletçe destek verdiklerinin altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Millet bu çelik iradenin arkasında dimdik duruyor" dedi.

Yunusemre Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. 16 maddenin görüşüldüğü toplantı öncesi gündemi değerlendiren Başkan Çerçi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Türkiye'nin sınırlarında ve bu bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanması için başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'nda Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diledi. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve CHP Grup Başkanvekili Erdinç Yavaşlı da operasyona destek verirken; operasyonda şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet; gazilerimize de başsağlığı diledi.

"Milletimiz bu çelik iradenin arkasında"

Belediye Başkanı Çerçi, "Terör örgütlerinin sınırlarımıza tehdit ve tacizleri neticesinde devletimizde bu bölgeye bir operasyon yapma kanaati oluştu. Muhalefet partilerinden de bu süreci destekleyeceklerine dair açıklamalar geldi. Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti'ni tehdit eden her türlü şer güçlere karşı koyabilecek, mücadele edebilecek güce haizdir. Devlet olarak kimsenin toprağında gözümüz yok. Ancak bize karşı yapılacak komplolara, her türlü terör faaliyetlerine karşı koyacak çelik bir irademiz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkomutanlığında Türk Ordusu Afrin'de bir operasyon başlattı. Operasyonda bine yakın terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken; yüzlerce odak noktası yok edildi. Maalesef ki şehit ve gazilerimiz de var. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere ülkemize başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Millet olarak tarihte çok daha büyük badireler atlattık. Bunu da atlatırız. Yeter ki bizim birliğimiz, dirliğimiz, huzurumuz bozulmasın, devletimizin gücüne olan inancımız azalmasın. Milletimiz bu çelikten iradenin arkasında dimdik duruyor. Allah devletimize, ordumuza muzafferiyet nasip etsin" şeklinde konuştu.

"İnançla üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok"

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini aktaran MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de "Ülkemiz çok daha kötü günler gördü. Yok olmuş bir imparatorluğun yeşeren tohumlarından bu devlet kuruldu. Bugün de iman, inanç ve birlik ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Temennimiz en az zararla, kayıpla operasyonun tamamlanmasıdır. Allah birliğimizi bozmasın. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; gazilerimize şifa diliyorum" dedi.

Terör örgütlerini lanetledi

CHP Grup Başkanvekili Erdinç Yavaşlı ise "Türkiye açısından güney sınırlarımızdaki komşumuz Suriye'nin toprak bütünlüğünün önemi ortaya çıkmıştır. Zor bir süreçten geçiyoruz. Tüm terör örgütlerini lanetliyoruz. Operasyonda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet; gazilerimize de acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Yunusemreli muhtarlar Kıbrıs yolcusu

16 maddenin gündeme geldiği toplantıda ilçede belirlenen bir caddeye kardeş şehir Sürmene'nin isminin verilmesi kararlaştırıldı. Toplantıda alınan kararla Yunusemreli muhtarlar, Kıbrıs Barış Harekatı'nın gerçekleştirildiği toprakları gezme imkanı bulacak. Mart ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret edecek muhtarlara, harekatın gerçekleştirildiği noktalar gösterilecek. Kısa bir süre önce göreve gelen AK Parti İlçe Başkanı Fatih Katıöz de meclisi selamladı. İlçeye yapılacak projelere destek vermeye hazır olduklarını dile getiren Katıöz, meclise çalışmalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Yunusemre Suriye TSK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title