Haberler

Yunus Emre'nin Vinçte Keskin Nişancı Kurşunu İle Öldürüldüğü Kesinleşti

Libya'da Hayatını Kaybeden Yunus Emre'nin Vinçte Keskin Nişancı Kurşunu İle Öldürüldüğü Kesinleşti.

LİBYA'DA HAYATINI KAYBEDEN YUNUS EMRE'NİN

VİNÇTE KESKİN NİŞANCI KURŞUNU İLE ÖLDÜĞÜ KESİNLEŞTİ

İKİNDİ NAMAZI SONRASI TOPRAĞA VERİLECEK

LİBYA'da hayatını kaybeden vinç operatörü Yunus Emre Çelik'in keskin nişancı kurşunu ile hayatını kaybettiği kesinleşti.

Cenazesi dün gece yarısı memleketi Trabzon'a getirilen Yunus Emre Çelik'in cesedine bu sabah Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Cumhuriyet Savcısı'nın da hazır bulunduğu otopside talihsiz gencin uzak mesafeden keskin nişancı kurşunu ile vurulduğu belirlendi. Kurşunun Yunus Emre Çelik'in sırtından girdiği ve boynundan çıktığı tespit edildi.

Calıştığı firma yetkilileri ile görüşen akrabaları, Yunus Emre Çelik ve üç arkadaşının Türkiye'ye dönmek üzere şantiyede kalan eşyaları toplamak için olay günü şantiyeye gittiklerini öğrendiklerini belirterek, "Yunus Emre vinçte kalan eşyaları almak için yukarı tırmanmaya çalışan 55 yaşındaki bir vinç operatörüne,

'Sen yaşlısın, çabuk tırmanamazsın. Ben eşyaları alıp geleyim' demiş. Vince tırmanmış ama vinç çalışmayınca jeneratörü açmak için tekrar aşağıya inmeye başlamış. Zemine 5 metre kala da vurularak yere düşmüş" dediler.

Çelik'in cenazesi otopsinin ardından Trabzon Belediyesi'nin Bahçecik semtinde bulunan gasilhanesine getirildi. Cenaze, daha sonra da Yomra İlçesi'ne bağlı Oymalıtepe Beldesi'ne gönderilecek ve burada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.

Görüntü sıralaması

Adli Tıp Kurumu'ndan görüntü

Cenazenin çıkartılışı, Gasilhane'ye getirilişi

Haber: Ömür AVCI Kamera: Osman ŞİŞKO/TRABZON DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title