Haberler

Yuntdağlı Muhtarlardan Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Yuntdağı bölgesinde bulunan yedi mahallenin muhtarını makamında konuk etti.

Muhtarlar mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür ederken, taleplerini de iletme fırsatı buldu.

Yunusemre İlçesi Yuntdağı bölgesinde bulunan Muslih, Süngüllü, Örencik, Davutlar, Pınarköy, Pelitalan ve Karahüseyinli Mahalle Muhtarları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarete Pelitalan Sulama Kooperatifi Başkanı Ali Oruç'ta katıldı. Muhtarlar bölgelerine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür ederken, bölgede dokunan bir halı hediye etti. Mahalle muhtarları Başkan Ergün'e bölgelerinde bulunan bazı sıkıntılar ile ilgili taleplerini de iletme fırsatı buldu.

Yıllardır Yapılmayan Yola Asfalt Sözü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de yapılan hizmetler karşılığında memnuniyetlerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve geçireceği projeler hakkında da bilgi veren Başkan Ergün, ayrıca muhtarların talebi üzerine Yuntdağı'nda Manisa'ya bağlı Pınarlar ve Bergama'ya bağlı Bayramcılar mahalleleri arasında kalan 1,5 kilometrelik yolunda asfaltlanacağı sözünü verdi. Başkan Ergün, Kocadere mahallesinde bulunan Kocaköprü'nün de elden geçirilerek trafik akışının bölgede rahatlatılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Yunusemre Örencik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title