Haberler

Yunanistan Sınırında Donarak Ölen Bir Göçmenin Daha Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı köyündeki çeltik tarlası içerisinde, Yunanistan'ın geri gönderdiği öne sürülen bir erkek göçmenin daha cesedi bulundu. İlk yapılan incelemede kimliği belirsiz kaçağın da donarak öldüğü belirlenirken, son 5 günde cesedi bulunan 4'üncü göçmen oldu.

YUNANİSTAN'IN GERİ GÖNDERDİĞİ MÜLTECİNİN CESEDİ BULUNDU

Meriç ilçesine bağlı bin nüfuslu köydeki Yunanistan sınırı cevizlik mevkiindeki çeltik tarlasında kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulan köylüler, Jandarma ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemede Yunanistan'ın geri gönderdiği göçmenlerden biri olduğu tahmin edilirken, donarak öldüğü tespit edildi. Kaçağın üzerinde ıslak kıyafetleri olduğu ve en az 2 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından kaçağın cesedi Meriç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından kaçağın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

KÖY MUHTARINDAN KAN DONDURAN AÇIKLAMA: DÖVÜP GÖNDERİYORLAR

Adasarhanlı Köyü Muhtarı İbrahim Dalkıran, "Yunanistan'a sınır olan köyümüzde çok sayıda göçmen, karşıdan zorla bizim tarafa gönderiliyor. Genelde Afganistanlı göçmenler geliyor. Bizim köyümüzde önceki gün 2 kaçağın cesedi bulunmuştu. Bugün de bir kaçağın cesedi bulundu. Üzerinde kıyafetleri vardı ama ıslaktı. Köyümüze ıslak gelenler göçmenler oluyor, dövülmüş olarak gelenler oluyor, evlerimizden kıyafet getirip giyindiriyoruz. Onların bu haline de çok üzülüyoruz" dedi.

5 GÜNDE 4'ÜNCÜ GÖÇMEN ÖLÜ BULUNDU

Edirne'nin Yunanistan sınırındaki Meriç ilçesinde son 5 günde 4'üncü kaçağın cesedi bulundu. Birer gün arayla bulunan 3 kaçağın da eksi 6 derecedeki soğuk hava nedeniyle donarak hayatını kaybettiği belirlendi. Ölen göçmenlerin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından parmak izleri ve DNA örnekleri alınarak kimlik tespiti yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Meriç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Zavallilar:

BU zulmu onlara yapanlar ayni sekilde zulum, eziyet gorsun insallah ..

7
2
yanıtYanıtla
Göcmen:

Amin yarabbim Isallah

yanıt1
yanıt0
malumkız:

of sıkıldım Türkiye sığınmacı yuvasımı

7
1
yanıtYanıtla
ERTS:

Bu müslüman arap göçmenler ile Afganlar neden Türkiye''de kalmazlar biz de müslümanız elhamdülillah, ensar kardeşliği dedik bağrımıza bastık neden Yunanistan''a kaçmaya uğraşıyorlar gavur memleketlerine neden gitmek isterler? Hadi biz laikiz diyelim laik olmayan Mısır var, Suudi Arabistan var, Yemen, Fas, XCezair, Tunus var. Oraya gidin. Müslüman Müslümanın kardeşi ise ne işiniz var Amerika, Almanya, İngiltere??

4
3
yanıtYanıtla
Keske anlasan:

ALLAHIM NE ACI YARABBİM. . . . . .

3
3
yanıtYanıtla
SURİYE VATANDAŞI:

YAZIK ALLAH RAHMET EYLESİN NELER ÇEKTİĞİNİ KİMSE BİLMEZ.

2
3
yanıtYanıtla
YENİ TÖRKİE:

Bunları yurda getirenler ulu orta salıp sefil halde bırakanlar HESAP VERSİN

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

muhtarım onların o haline üzülüp kıyafetler vermeniz Allah katında sonuç verir. Ama o hıyarlarında hala oraya gitme çabasını anlamıyorum. inat edenlerin sonu belli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title