Haberler
Güncelleme:

Yunanistan sığınmacılara karşı Meriç sınırına sağırlık yapabilecek ses üreten cihazlar koydu

Yunanistan yönetimi, sığınmacılara karşı kullanmak üzere güçlü ses dalgaları yayabilen ve insanları sağır edebilen iki elektronik cihazı, sınır bölgesine yerleştirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (39)

GERÇEK BAKIŞ:

Sen mültecileri kendi halkını düşünmeden ülkeye topla, mülteciler için gelen parayı tırtıkla sonrada avrupayı bu mültecilerle tehdit et. Adamlar halkını düşünüyor tabii önlem alacak

30
18
yanıtYanıtla
EREN:

Hadi ordan embesil adam.Avrupa laflar insan haklarını savunuyor.Laflar karın doymuyor Türkiyedeki 4 milyonun üzerindeki sığınmacı yemiyor ,içmiyor,hasta olmuyor,eğitim almıyor herhalde.

yanıt0
yanıt7
gerçeğini yesinler:

3 milyon insanın günde 1 dolar masrafı olsa senede 3 milyon çarpı 360 gün eder ve bilmem kaç seneden beri.kafan basıyırsa avrupanın verdiği parayla kıyasla sonra öt

yanıt0
yanıt3
Adsiz:

Bi insan yerine koyup davraniyoruz da ne oluyor. Kendi topragini korumak dilini korumak nezamandan beri suc oldu. Ulkemde suriyeli istemiyorum cok istiyorlarsa komsulari israil arabistan katar kuveyt irana gidebilirler. Suriyenin batisinda hic bisey yok. Suriyenin guneyinde savas yok. Gayet mutlu yasiyorlar.

20
10
yanıtYanıtla
ref:

Helal olsun yunanistanı bu sefer taktir ettim adamlar üülkelerine ne yediği belirsiz tipleri sokmuyorr katilmi ayyaşmı berduşmu kacakcımı kendi ülke ve kendi insanını düşünmek en doğal şey değilmi ,

15
14
yanıtYanıtla
AYNEN OYLE:

6 MILYON VASIFSIZI NEDEN BIZ TUTUYORUZ ONU AC BUTUN KAPILARI GITSINLER, ZATEN SINIRI GECENLER DONUP KUFUR EDIYOR TURKIYE''YE BIR DAHA DA GELMEM BILMEM NE DIYE. . ONLAR BILE EKONOMI SOKAK ROPORTAJLARINDA YURTDISINA IMKANIM OLSA GIDERIM DIYORLAR, BIZ MI AKILLIYIZ ONLAR MI MAL YADA . . . .

yanıt3
yanıt2
actı gitmiyorlar:

hükümet ne yapsın, açtı kapıları bunlar rahata alıştı gitmiyor. Gitseler avrupada çalışmadan kimse destek vermez, bizim halkımız yardım ediyor bunlar niye gitsin.

yanıt5
yanıt2
AB:

AB O OLAYI DA COZDU MERAK ETME, EN AZ BIR YIL SIGORTALI VERGISINI ODEYEREK CALISANLARA VERIYOR ARTIK O MINIMUM YARDIMI, YARDIM EDEN HALK DEDIGIN, EVINI KIRALAYIP KAZANCININ VERGISINI DEVLETE VERMEYEN, UCUZA SIGORTASIZ ASGARI UCRETIN ALTINDA IS GUCUNE SAHIP OLUP VERGI KACIRAN DEVLETIN YASASINA KACAK KARSI DURAN DEVLET DUSMANI HALK, 6 MILYON BU ULKEDEN CIKMALI ONDAN SONRA ISVEREN ASGARI UCRET TAM SIGORTA GARANTISI VERMELIDIR.

yanıt0
yanıt0
zafer:

Aynı cihazı Yunan tarafına doğrultup Ajdar Çikita Muz ve Banu alkan neremi neremi şarkısı dinletilsin. Üç gün sonra adayı terk etmek zorunda kalırlar.

22
3
yanıtYanıtla
Co:

Ülkede 10 milyon mülteci olmuş

18
5
yanıtYanıtla
Anglo:

Ülkelerini mültecilerden koruyorlar. Ne güzel. Keşke biz de yapabilsek.

16
1
yanıtYanıtla
Gül:

Bende Suriyeli istemiyorum. Biz onlardan cok üzüldük ülkelerinin durumuna bunlar vatan diye bir hisleri yok nasil insanlar anlamadim üc kurus icin cocuklarini denize atiyorlar tek avrupada calismadan para almalari icin kendilerini dünyaya rezil ettiler kendi vatanina faydasi olmayanin baskasina zarari olur ancak

14
2
yanıtYanıtla
Allah yardim etsin:

Yunanistan degil, gonderen ulkeler utansin. Vatandasina sahip ciksin, refah seviyesini arttirsin. Istatiklerden bakin son yillarda kac Turkiye vatandasi Tr den kacmis. . .

8
5
yanıtYanıtla
Hadi ordan:

Kaç *Vatan haini* diycektin galiba...

yanıt7
yanıt7
misafir:

dünya kendilerinin sanan aptal topluluk ab, abd, rus, çin Allah var ALLAH YERLE BİR OLACAKSINIZ İNŞAALLAH

4
8
yanıtYanıtla
REALİST:

adamlar istemiyor ne ortadoğu insanını nede mslümanları istemiyor herkes oturup bir düşünsün sözde hak dine tabi olanlar hiristiyanlara sığınıyor ama bir tek hiristiyan müslüman ülkelere sığınmıyor yanlış olan birşeyler var hala düşünmeyecekmisiniz

8
2
yanıtYanıtla
adil:

yunan seviciler yunanistan onları müslüman olduğu için katlediyor ermenistan''dan yunanistana kaçan hristiyanlar için kapılar açık kıbrıslı rumlara kapılar açık sadece müslümanlara katliam uyguluyor bunu anlamaya aklınız yetmiyor çünki siz de yunansınız.

1
9
yanıtYanıtla
Sınır güvenliği:

Ciddi ülkeler ülkelerine terörist sokmaz. Sınırlarının hallaç pamuğu gibi olmasına izin vermez. Her gerçek devletin bir numaralı sorumluluğu sınır güvenliğidir. Bunu başaramıyorsan vasatsındır.

8
0
yanıtYanıtla
Ramazan:

Keşke bizim yetkililer de aynı şeyi yapsalardi

7
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yunanistan''ın yaptıkları insanlık dışı ama mülteci dediğiniz kişiler de tam bir İSTİLACI. Adamların hayat felsefesi refahın olduğu yerleri istila edip sömürmek ''benim mi sanki len'' mantığıyla her yeri batırmak.

8
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Kendine halkini koruyup kolayan ulkeye saygi duyarim

3
5
yanıtYanıtla
ŞAŞIRDIM:

ŞAŞIRILACAK BİR HAREKET GÜZEL YAPMIŞLAR HELAL OLSIUN

6
1
yanıtYanıtla
IKI YÜZLÜLÜK:

müslümanlar niye acaba ülkelerinden kacarak bazilarinin tabiri ile gavurlara kacmak siginmak icin can vermeyi bile göze aliyorlar önce bunu düsünelim sonra halkinin huzurunu bozmamak icin önüne geleni almak istemeyen ülkeleri yargiliyalim bizim ülkemiz dingonun ahiri gibi kadin cocuk hasta yasli degil genc saglam saglikli her renk ve irktan adamlarla doldu elini kolunu sallayarak savas olmayan ülkelerden gelerek bizim ülkemize kacak giriyorlar peki bizim halkimiz bu durumdan cokmu memnun yani

6
0
yanıtYanıtla
vezır:

vurun sızde sneyper la zormu cok

5
0
yanıtYanıtla
eee:

neye Müslümanlar hep yunana kaçıyor bunu sorgulan

2
3
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Yunana kaçan yok oradan avrupaya zıplıyacaklar ne yapsın afganistana mı kaçsınlar

yanıt0
yanıt2
asabi:

sevgili gerizekalı EEEeğer harita okumayı biliyorsan açabilirsen bi bak bakalım avrupaya en kısa yol nereden geçiyor o zaman anlarsın diye umuyorum umutsuzca

yanıt1
yanıt2
Adnan:

Nasıl meyvenin sebzenin iyisi avrupaya gidiyor çürüğünü de posasını bize yediriyorlarsa avrupada bunların eğitimlisini kalifiye olanlarını aldı bizede dilencisi suç işlemeye eğilimli olanları kaldı.

5
0
yanıtYanıtla
onlara:

bişey olmaz. adamların beyni var mı ki işitsinler...

5
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ortadoğu milletleri yaşayışlarıyla davranışlarıyla kendi kendilerini baskı altına alıp hiç bir alanda gelişemeyip refahın olduğu ülkelere kaçıp zehirlerini salmaya çalışan ve hak isteyen dünyanın en boş milletleridir. Oranın kurallarına adapte olmaktan çok kendi zehirlerini salmaya çalışırlar. Her biri potansiyel birer istilacıdır.

5
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Bu Suriyeli Arap denen yaratiklar yerine Yunanlılar gelseydi daha az zarar verirdi memlekete. Üstad Kadir Misiroglu doğru demis.

3
1
yanıtYanıtla
Ver:

Temiz is

4
0
yanıtYanıtla
Ali:

ANGLO. . . . . Mülteciler; İnsan değilmi? Onların bu dünyada yaşama hakları yokmu?. . . Bu dünya değil 8 milyar 18 milyarı içinde barındıracak büyüklükte. . . Yukardaki rabbim Dünyadaki olan biteni görüyor. . . sabr ediyor, , İnsanların doğru yola dönmesini bekliyor, , , ama. . . . . . . . . Unutmuyor.

2
2
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

AYNI ŞEYİ BİZ GÖÇMENLERE YAPSAK AVRUPA AYAĞA KALKAR FAKAT BUNU YUNANLILAR YAPINCA HAKLIYMIŞ GİBİ LANSE EDİYOLAR HERHALDE AVRUPANIN OYUNCAĞI OLDUĞU İÇİN :)

2
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Demek ki adamlar vataninin sinirina onem veriyor, elini kolunu sallayan girmesin diyor.

2
0
yanıtYanıtla
Gül:

Nerden para calip cihaz alabilmisler

0
2
yanıtYanıtla
murtaza:

yunanistanın koraldan haberi yok heralde Fransaya sorması lazım :)

1
1
yanıtYanıtla
ehh TR:

cogu hain saden

0
0
yanıtYanıtla
.:

Adamlar mülteci istemiyorlar zorla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title