Haberler

Yunanistan Romanya'yı Eleyerek Dünya Kupası'na Katıldı: 1-1

Güncelleme:

Yunanistan, 3-1'lik galibiyetin rövanşında Romanya ile 1-1 berabere kaldı ve 2014 Dünya Kupası'na katılma hakkı kazandı.

2014 Dünya Kupası Avrupa elemeleri karşılaşmasında Romanya ile Yunanistan Bükreş'te karşılaştı. İlk maçta rakibini 3-1 mağlup eden Yunanistan, rövanşta bu avantajını korumasını bildi ve 1-1'lik beraberlikle adını Dünya Kupası gruplarına yazdırdı.

MITROGLOU PERDEYİ AÇTI

Ev sahibi Romanya karşılaşmaya çok baskılı başlasa da Yunanistan takımı direncini düşürmedi. Konuk ekip son dönemdeki yıldızı Kostantinos Mitroglou'nun 23. dakikada attığı golle Bükreş'i sessizliğe boğdu. Olympiakoslu forvetin golü ilkyarının da skorunu belirledi.

Romanya, 55. dakikada Yunan savunmacı Vossiliios Torosidis'in inanılmaz bir şekilde kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Ceza sahası çizgisi üzerinde boşta kalan ters bir vuruş yapan Torossidis herkesin şaşkın bakışları arasında topu kendi ağlarına gönderdi.

ROMANYA DENEDİ ANCAK...

Bu golden sonra maçın temposunda düşüş yaşanırken, Romanya maçı uzatmalara götürecek 2 gol daha atma becerisi gösteremeyince karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bu skorun ardından Yunanistan 2014 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yunanistan Romanya Bükreş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title