Haberler

Yunanistan'dan Turizm Atağı

Yunanistan Turizm Bakanlığı Tarafından Hazırlanan ve Ülkenin Tanıtımını Amaçlayan Afişler, İstanbul'un Çeşitli Yerlerinde Dev Bilboardlara Asıldı.

Yunanistan Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan ve ülkenin tanıtımını amaçlayan afişler, İstanbul'un çeşitli yerlerinde dev bilboardlara asıldı. Yunanistan, ülkenin tanıtımını sağlayan bilboardlar ile Türk turistlerin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Türkiye ile Yunanistan arasında son yıllarda artan sıcak ilişkiler, İstanbul'daki bilbordlara da yansıdı. Yunanistan Turizm Bakanlığı ve Milli Turizm Kurumu, Yunanistan'ın tanıtımını amaçlayan afişleri İstanbul'un çeşitli yerlerinde bulunan dev bilboardlara astırdı. "Yunanistan gerçek bir deneyim" sloganının kullanıldığı bilboardlarda bir ailenin Yunanistan'ın tarihi bir bölgesinde çektirdiği fotoğraf yeraldı.

Türk vatandaşlar da, komşu ülkenin tanıtım reklamını beğendi. Yunanistan'ın reklamını çok hoş bulduğunu belirten bir vatandaş, "Umarız Türk yetkilileri de Yunanistan'da dev bilboardlarda ülkenin reklamını yaparlar" dedi. Bazı vatandaşlar da "Komşu ülkemiz. Paramız olursa elbette gitmek isteriz. Niye gitmeyelim" diyerek reklamı destekledi.

(EY-ÖFA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title