Haberler

Yunanistan'da Sübyancı İş Adamı Şoku

Yunanistan'ın Edessa Kentinde Bir İş Adamının Küçük Çocuklarla Cinsel İlişki Kurduğunun Ortaya Çıkması, Yunanistan'da Büyük Yankı Uyandırdı.

Yunanistan'ın Edessa kentinde bir iş adamının küçük çocuklarla cinsel ilişki kurduğunun ortaya çıkması, Yunanistan'da büyük yankı uyandırdı.

Edessa'da küçük çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanan 47 yaşındaki iş adamı, yapılan sorgulamada suçunu itiraf etti.

Arnavut asıllı reşit olmayan iki erkek çocuğuyla cinsel ilişki kurduğu açıklanan iş adamının sorgulamada psikolojik sorunları olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Öte yandan sübyancı iş adamı tedavi görmek için yetkililerden de yardım istedi.

İş adamının itirafının ardından çocuklarını para karşılığı iş adamına pazarladığı iddia edilen Arnavut baba da gözaltına alındı. Arnavut kökenli babanın başka küçük çocukları da para karşılığı pazarladığı iddia edildi.

Olayın duyulmasının ardından Edessa'da yaşayan 11 ve 16 yaşında iki erkek çocuğu da, 47 yaşındaki iş adamının para karşılığında kendiyle birlikte olmak istediğini iddia etti.

Yunan basınında geniş yankı bulan olayla ilgili polisler geniş çaplı soruşturma başlattı. 47 yaşındaki iş adamı ve çocukların babasının pazartesi günü savcılığa ifade vermesi bekleniyor.

(ES-CY-CY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title