Haberler
Güncelleme:

Yunanistan'da Ayasofya matemi! Bayraklar yarıya indirildi, her yerden çan sesleri geliyor

86 yıl sonra ilk namaz için binlerce kişi Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne akın ederken Yunanistan'da bayraklar yarıya indirildi. Ülkede ayrıca Ayasofya'da kılınan namaz öncesi matem çanları da çalındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (203)

EVLADI FATİHAN:

Hz. Fatihin torunları sevinirken, Konstantin Paleologos''un torunları (buna Türkiye''nin içindeki kılıç artıkları, beslemeler, yanaşmalar ve yunan tohumları da dahil) üzülecek tabi. . . Allah İslam''a, Devletimize, Cumhurbaşkanımıza ve aziz Milletimize zelillik yaşatmasın. Rabbim daha nice kapıları açsın inşallah. Bugün bizim için bayram!!!

137
8
yanıtYanıtla
Fener:

Sayemizde guzel bir kurani kerim tilaveti dinlediler

54
3
yanıtYanıtla
Filozofça:

Unutmayın Osman lının en iyi Askerleri yeniçerilerdi ve Osmanlı Türkler’i yani kendi İnsanlarını hep hor görmüştür, onları sadece vergi toplamak için kullanmıştır. Hanedan hep kendi Sülalesinden gelmedir ve saray ve çevresi Türk halkına kapalıdır. Biraz okuyun! Keşke sizinle oturupta konuşma imkanımız olsa! Arkadaş memlekette bunca sorun varken, bizi Ayasofya ile avutuyorlar, artık uyanın.

16
39
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

Filozofça Tebrik ederim ama belde bu tarih bilmeyen cahil topluma anlat .bu cehalet bitmeden bunların ikinci yüzleri ortaya çıkmaz

yanıt2
yanıt1
OSMANLI EVLADI:

KEŞKE BU KADAR CAHİLCE YAZMASAYDINDA TARİHİNİ OKUSAYDIN BU YORUMU YAPMAZDIN ÇÜNKÜ YAPTIĞIN YORUMDAN NASIL BİR SİYASİ İRADEYE SAHİP OLDUĞUN BELLİ HERŞEY 1881 DE BAŞLAMADI KURANI KERİM NE DİYOR OKU SENDE OKU ZARAR GELMEZ KİMSEYE OSMANLI SENIN ANLAYAMAYACAGIN KADAR BUYUK BIR DEVLET VE TURKIYE CUMHURIYETININ ONUN DUR SEN BUNU ANLAYAN KADAR ÖLMEZSEN

yanıt1
yanıt1
Asalet:

Ne kadar boş konuşuyorsun. Hanedanlarin da tahtta hakkı olduğu için saraya alinmiyordu

yanıt0
yanıt1
Wwwwwwww:

Arkadaş bu cahil topluma ne dersen de anlamazlar he demezler meeee derler

yanıt4
yanıt1
yeniçeri:

ey kendini filozof sanan cahal oğlan avrupali dediğin medeni insanlar temizlik diye evdeki pisliklerini sokaklara dökerlerdi elçileri padişah huzuruna alınmadan osmanlı hamamında banyo yapar öyle kabul edilirdi . hiç tv izlemiyormusun markete girdikleride iki sepetten biri tuvalet kağıdı alırlar. birde çıkmış medeni diye sömürgecileri anlatıyorsun. önce tarini öğren

yanıt14
yanıt2
Hep ayni agiz:

Kusura bakmayin da bu aralarda yenicerileri sık duyar olduk.Yenicerilerin ssdece bektasiden geldigini iddia edenler.Yavuz Sultan Selim e kin kusan kesim bunlar.Memleketin sorunlarinin farkindayiz ve devletin arkasindayiz.Devlet kötu diye devlet e mi kuselim.Birakin icinizle disiniz bir olsun artik yeter.

yanıt5
yanıt2
.......:

O donemde Fransa ,İngiltere nasil yasiyordu.Niye tarihe bugunun penceresinden bakiyorsun.Gocebe bir halktan imparatorluk haline gelmis.Ay ben niye edebiyat okudum yetersiz tarih bilgimle Osmanliyi takdir ettigimi nasil anlatayim.

yanıt0
yanıt0
Gulsev:

Nifakcinin tohumu.ekmegimiz zehir olsun sana.senin bisey bildigin yok.git tarihciletfen ogren nankor

yanıt0
yanıt0
Sosyolog:

Başka mabedlere büyük saygısızlık yapıldı... Allah kuranda şöyle emreder başka inançlara başkasının tanrılarına sövmeyin... bırakın mabedi, sövmek bile günahtır İslam dininde... Allah bizi dini, çıkarına alet edenlerinden korusun..

19
30
yanıtYanıtla
Jackal:

Hadi oradan din dusmani

yanıt2
yanıt5
SOSYOLOG CEVAP:

AHH AHH BEYİN ÇOK ÖNEMLİ CAHİL KARDEŞİM ARAŞTIRMADAN SADECE LAF OLSUN TORBA DOLSUN DİYE SENİN GİBİLER COK KONUSUYOR ORASI BİR KLİSE DEĞİLDİ ORASI ZATEN CAMİ OLARAK YAPILMIŞTI EN BASTA İSTERSEN Bİ GEÇMİŞİNİ OKU YANİ KİMSE NORMAL BİR KLİSEYİ AA HADİ CAMİ YAPALIM DEMEDİ SEN BU KAFA İLE DEVAM ET PIRIL PIRIL 0 KM BEYNİN VAR MAŞALLAH BÖYLE KİMSENİN OYUNUNA ALET OLMAMIŞ OLUYORSUN AFERİN SANA TEBRİKLER SÜPER ZEKAA :):):)

yanıt5
yanıt2
fatih mehmet:

amin . senin zoruna gitmiş belli . ama şöyle birşey var ayasofya zaten bir camiiydi . daha sonradan yabancı ülkelerin isteği ve zoru ile müze oldu . bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? şükürler olsun tekrar camii oldu.

yanıt5
yanıt2
TÜRK:

İŞTE İMANLI TÜRK''ÜN GÜCÜ. HEPİNİZ DİZ ÇÖKECEKSİNİZ ÖNÜMÜZDE. . .

36
13
yanıtYanıtla
Ali:

Kemalistler de uzulduler

26
23
yanıtYanıtla
MEHMET:

Merak etme sen Kemalistler senden daha Müslüman.

yanıt9
yanıt12
Davut:

Mehmet e cevap: muslumanlik ve Kemalizm aynı cümlede yanlış olur

yanıt4
yanıt1
LFC:

yazık lan. adamların kutsal mabetlerini kaba kuvvetle cami yapıyoruz. biraz vicdansızlık gibi.

12
36
yanıtYanıtla
LFC BOŞ YAPMA:

AYASOFYA NIN GEÇMİŞİ BİLMEZ EYY CAHİLLER BAK BAKKALIM KİM KİMİN MABEDİNİ CAMİ YAPIYOR BİZ BİZİM OLANI ALDIK SENDE GİT BİR KİTAP ANSİKLOPEDİ FELAN ALDA OKU CAHİL KALMA ABLAMMM

yanıt9
yanıt2
kavala:

ahaha sana sadece gülüyorum bir bak bakalım yunanistan''da bir tane cami kalmış mı? bir de buradaki kilise sayılarına bak.

yanıt9
yanıt2
necati:

bak seeeen onlar bizim camileri kiliseye çevirirken bunu neden göremedin acaba. langaloz ayasofya şu an yunanistandamı da onların oluyor. . .

yanıt7
yanıt3
Behlüldane:

Hadsiz bak sen, dünya sanat tarihinde ender eserlerden biri olan ispanya Endülüsteki Kurtuba camisinin ortasından yıkıp ortasına katredal dikerken neredeydiniz oniki adalardaki binlerce vamiyimyamkafe ya meyhame yada domuz ahırıı yaparken sızlamadı ama tekfurun kalıntılarınım elbetteki içleri sızlamadı

yanıt1
yanıt1
Büyük Adamsın Reiss:

İçimizdeki hainleri çıldırtdığın gibi dışımızdaki hainleride çıldırtdınya helal sana reiss

38
9
yanıtYanıtla
reis:

bu ülke nasıl kazanıldı biliyormusun her önünw gwlwnw hain diyemezsiniz. asıl siz insanları ötekileştiriyorsunuz ve bu ülke kimsenin babasının malı değiil

yanıt11
yanıt9
Serdar:

Bu ülke kimsenin malı degil türklerin vatanıdır dagılın şimdi mutlu olmayanda kendini hangi ülkeye yakın görüyosa gitsin

yanıt0
yanıt0
BY TÜRK:

O ZAMAN DOĞRU YOLDAYIZ DEVAM

39
4
yanıtYanıtla
REYHAN:

HERKES KENDİ TOPRAKLARINA KARIŞSIN. BİZ KİMSENİN İBADETİNE VE MABETİNE SAYGISIZLIK ETMİYORUZ.

38
4
yanıtYanıtla
Filozofça:

Ayasofya kimin mabedi?

yanıt2
yanıt7
FİLAZOFÇAYA:

AYASOFYA MÜSLÜMAN MABEDİ. Kİ BU YAPI İNŞA EDİLDİĞİNDE HENÜZ İSLAMİYET YOKTU ONDAN DOLAYI HZ. İSA ALEYHİSSELAM''A İNDİRİLEN HRİSTİYANLIK ALLAH KATINDA MAKBUL OLAN BİR DİNDİ VE BU DİN MENSUPLARI DA ALLAH KATINDA MÜSLÜMANDI YANİ İLK İNŞA EDİLDİĞİ ANDAKİ AMACA ULAŞILDI. YAZDIKLARIM TUHAF GELDİ BELKİ AMA ARAŞTIRMA YAPARSANIZ BUNUN BÖYLE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ.

yanıt3
yanıt2
Filozofça:

Yaz48FİLOZOFÇA:Hiç tarih okumadın mı? Matematik de görmedin. Bizim bilim dünyasına katkımız ne olmuş, eğri kılıç la kafa kesmekten başka. Padişahlar kardeşlerinin başını kesmiş, zindana atmış, taht kavgası yüzünden Fatih’in cenazesi kokmaya terk edilmiş, Kanuni’nin kalbi Macar topraklarında bırakılmış. İnsanlarını doyuramamış, yabancı Ülker’e göndermiş! Neyinle övünüyorsun!

11
31
yanıtYanıtla
Cahil Filozof:

Tarihi bilmeyen Cahilin Cahilce Sözleri . . Sadece Piri Reis Bile Bu Sözlerine Yeter . . Git Oku Kim Kimden Ne Öğrenmiş . .

yanıt10
yanıt1
Hep ayni agiz:

Ya arkadasim sen bildigini oku bu kadar sacmalik olmaz.Senin o macar dediginde osmanli.Ataturk te bir osmanli Osmanlinin buyuklugunu kavramakta zorlanmaya basladiniz.Sınırlarınız savundugunuzdan çok daha büyük ve medeniydi.

yanıt1
yanıt0
Xxx:

Boş yapma . Senin kime ne faydan olmuş da ilber ortaycilik oynuyorsun. İşine bak bebe

yanıt0
yanıt2
kral:

verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı mutluluk duyarız

32
7
yanıtYanıtla
Eeey miçotakisler:

Tencerelerinizi alın sokağa çıkın tencere tava çalın:)))

33
6
yanıtYanıtla
Hayırlı olsun:

Sizin mateminiz bizim zaferimizdir, islam sancağı tüm dünyada dalgalandırılır inşallah

30
8
yanıtYanıtla
Tigran:

Para lazım iş lazıö hiç bir hoca çıkıp demiyor milet aç diye 8 audır çalışmıyorum

18
19
yanıtYanıtla
Ercan:

Çalışana iş çok. Allah yardımcın olsun. İnşaatlarda çalışacak dam bulunamıyor.

yanıt7
yanıt7
Ercan:

Allahuekber. . . Türkler İslamı yeniden diriltecek İnşallah

yanıt5
yanıt4
Filozofça:

Haklısın Tigran kardeşim. Din insanlar için Afyon gibidir, Religion ist Opium für das Volk, Karl Marx, ver insanlara uyut, sende bu dünyada keyfine bak. Bu felsefenin inançla hiç bir ilişkisi yok.

yanıt2
yanıt8
.....:

İş mi yok, beğendiğin iş mi yok. İnsan gerekirse bulaşık yıkar kardeş.

yanıt7
yanıt5
ŞANTİYE:

ercan hayatında inşaat görmediğinden eminim. şantiyede çalışıyordum 6, 5 yıllık tecrübem var. şuan işsizim. salllama şantiyelerde şuan iş yok

yanıt4
yanıt1
NOKTA NOKTA:

üniv okuyan birine bulaşık yıkatamazsın. japonyada isviçrede sen okumuş bi adama böyle yorum yapsan ülke seni vatandaşlıktan atar. madem ülkede iş yok neden bukadar üniv açtınız. bimde un taşıyan öğretmen gördüm. yazık değil mi. ayrıca herkes her işte çalışamaz. sen amelesin diye bende amelelik yapamam. şu elştirilere cahilce cvp verip durmayın. yeni nesil sizler gibi biat kültürüyle yetişmiyor

yanıt4
yanıt3
ADALET:

Tigran beysan san. sitesinde her yerde iş ilanı var, inanmazsan burdan yorum yapacagın interneti iş aramakta kullan. Ayrıca allah yardımcısı olsun bütün işsizlerin

yanıt3
yanıt4
TİRAN:

@adalet. . kariyere hergün iş için başvuru yapılıyo. geridönüş yok. iş ilanı veren firmaların çoğu ismini duyurmak için veriyo. eleman aradıkları filan yok. ayrıca bi işe 6000 insan başvuru yapıyo aldıkları eleman 2. . . . siz devlete sırtınızı dayayıp burda ahkam kesmeye dewam edin.

yanıt3
yanıt1
Baran:

İş var ama beğenmiyorsunuz diyen ''kardeşlerim''. Beğenmediğimiz iş değil, verdikleri emeği karşılamayan ücret. ''Saygıdeğer'' fırsatçı iş adamlarının (adam dediğime bakmayın lafın gelişi) köle gibi gördükleri işçi kesimine karşı organize kullandıkları bir dil var. İşsizlik var ilan versem yüzlercesi gelir kapıya maaş bu işine geliyosa çalış diye. Beğenmediğimiz bu dili kullanan fırsatçı yamyamlar. Anladınız sanırım.

yanıt4
yanıt0
TR:

aynen baran 1 ay akşamlara kadar şalışıyorsun adamın verdiği 2. 000 tl onuda kırk laf söyleye söyleye veriyo. valla gitmeyi çok istiyorum ama kolay değil işte.

yanıt2
yanıt0
KENAN:

YUNAN GAVURLARI DAHA ÇOK YAS TUTACAKLAR

28
8
yanıtYanıtla
Mavi:

İkinci sıradaki kilisede çok güzelmiş tam camii olacak mekandır

28
7
yanıtYanıtla
KRAL:

ERDOĞAN ÇOK BÜYÜK BİR LİDER KİM NE DERSİ DESİN LOZAN ANTLAŞMASININ YILDÖNÜMÜNDE BUNDAN DAHA GÜZEL BİR CEVAP OLAMAZDI

23
11
yanıtYanıtla
Nakim:

Bu kuyruk acısı dünya durdukça işlesin içinize ki kudurun emi

28
4
yanıtYanıtla
mekansız:

içimizdeki yunan tohumlarıda yas tutuyorya laaa ne yapsakki

25
7
yanıtYanıtla
@:

ayasofya zaten türkiyenin eğemenliğinde milletin gözünü boyuyorlar işsizlik pahalılık almış başını gidiyor insanları kandırmayın eğer fetih ruhunuz depreşmisse egedeki işgaline göz yumduğunuz adaları alın suni gündemlerle halkı oyalamayın

20
9
yanıtYanıtla
orhan:

Bu yunanlılar ya salak yada birileri bunları fena kullanıyor.

28
1
yanıtYanıtla
Sabri:

Bence ikiside kardeş

yanıt7
yanıt2
NA:

Yunanistanda tatildeyim. Sallamayin kimsenin umrunda degil. Millet plajlarda. Sizde orda kafayi dinle bozun

11
17
yanıtYanıtla
Sabri:

Aynen canım kudurrrrr

yanıt15
yanıt5
Davut:

Hııı kesin öyledir. Hatta soydasin Yunanlılar gibi tatildeyken bile kudurdugundan belli oluyor

yanıt4
yanıt3
mekansız:

yunan artıkları havlamaya başladı

yanıt7
yanıt7
MALAZGİRT:

Nanopulos kardeş, '' Yunanistan''da tatildeyim'' derken, Türk sınır devriyelerinden kaçıp, Meriç''i yüzerek mi Yunanistan''a geçtin, yoksa tarifeli seferle mi gittin?

yanıt3
yanıt1
VUR ŞANLI SİLAHINLA:

Bunlar, generalleri İstiklal Savaşı''nda Türk Ordusu''na esir düşmüşken kralı tarafından terfi ettirildiğini Türk Ordusu''ndan öğrenen, Kıbrıs Barış Harekatı''nda kahraman ordumuz tarafından 2, 5 günde maymuna çevrilen, Ege''de keçinin bile durmadığı kayayı tutup zafer kazanacağını sanırken SAT timini görünce topuklayan komşu kızları. Sizi Türk''ün karşısına ''düşman'' diye çıkaran talihimize yanayım. Siz değil, sizin ipinizi tutanlar bizim muhatabımızıdır. Bizi iyi bilirler. .

yanıt3
yanıt0
D.PAŞALI:

Çan çalarsınız , sabaha kadar oturur ağlarsınız , kendinizi yerden yere vurursunuz o da sizin sorununuz, ama artık bir gerçek var ki şükürler olsun Ayasofya da artık ezanlar susmayacak .

21
7
yanıtYanıtla
Filozofça:

Ne kadar aciz bir durum ki Bizans’ın yapıtıyla övünüyoruz!

yanıt4
yanıt5
Kadir:

Çıldırın eyy Kafirler çıldırın muhahahaha. Reisim dünyayı böyle dize getirir işte

21
7
yanıtYanıtla
Kadire cevap:

Salaksın ki

yanıt1
yanıt5
adem:

Yunanlılar vede chp liler yasta. islama olan kininizle içiniz parçalanıyor biliyoruz

17
11
yanıtYanıtla
Davut:

Kesinlikle doğru. Yunani denize dökmekle övünenlerin Ayasofya konusunda Yunandan da çok uzulmesi ve tepki vermesinden belli oluyor

yanıt2
yanıt1
Fatihin torunu.:

Acaba şu video ve resimlerden sonra hala burasının kendi hür irademizle aldığımız bir karar sonrasında müze olduğuna inan var mı?

21
6
yanıtYanıtla
Filozofça:

Acaba bizden daha yobaz bir ülke varmı? Ayasofya cami olsa ne olur, kilise yada müze olsa ne olur. Bunu bu kadar abartmanın anlamı yok!

yanıt3
yanıt5
FİLOZOFÇA CVP:

Tarih, siyaset, politika bunlardan haberin yokmuş gibi davranma. Belli bir eğitim aldığını düşünerek söylüyorum ki amaç ülkeye bir camii daha kazandırmak değil millete yobaz yada cahil diyorsun ama kendi cahilliğinden haberin yok. Senin bir inancın olmadğı için bu kararın müslümanlar arasındaki sevincini de anlayamazsın. Bence sen böyle konulara takılma, vakit kaybediyorsun filozof(ça) düşünüp yorum yapacak başka konular, objeler bul.

yanıt3
yanıt1
Sabri:

Küçük yunanı bilmem ama ağbabalarinin kudurdugu kesin

21
6
yanıtYanıtla
Bjk:

Surda gordugum yorumlara istinaden yaziyorum yunanlilara gosterdigimiz milliyetciligi neden suriyelilere gostermiyoruz ? Guzel ulkemizin icine ettiker bana gore yunanlilardan hicbir farki yok cunku onlar yuzunden olen her sehitimize uzuluyorum icim kan agliyor ama lafa gelince turan, 1453 , osmanli , vatan millet sakarya yok ole ilk once vatan diyosan ulkenin her karisinda diyeceksin sadece istanbulda degil ayrica bedelli askerlik.yoktur bedelini odeyen asker vardir sehitlerimiz ve gazilerimiz gibi

17
9
yanıtYanıtla
TURK:

bizim cahil halk mezar taşlarında idlip gazze yazınca arap sanıyo. ismine bakınca mehmet ali oğlu mehmet yazıyo. . siz hiç çocuğuna türkçe isim veren bi arap gördünüz mü. . ama çocuğuna arapça isim veren çok türk var malesef benim ailem gibi. . dünyanın en cahil ülkesiyiz

yanıt4
yanıt6
tan:

suriyeliler ile yunanlılar arasındaki fark islamdır. suriyeliler din kardeşimizdir. zulumden kaçıp gelmişlerdir. yunanlılar ise bizim olanı ele geçirme çabasındadır.

yanıt4
yanıt3
Behlüldane:

Süper bir yorum, tam bam telinden vurmuşsunuz icimizdeki tekfurun artıkları nerdeyse Yunanlılarla beraber ağlayacaklar tüh yazıklar olsun

yanıt1
yanıt1
Behlüldane:

Suriyeli müslüman gariban Yunanlılar bizim burjuvaların her yaz kardeşlerim deyip tatile gidip hiristiyan islam düşmanı yanıp tusuştuğu kapı komşuları

yanıt1
yanıt1
A:

FAZLA BOŞ YAPMAYA GEREK YOK SAHİP OLDUĞUMUZ TOPRAKLARDAKİ İSTEDİĞİMİZ MÜLKÜ İSTEDİĞİMİZ GİBİ KULLANIRIZ GEREKLİ VE YERİNDE KARAR HÜKÜMETİN SON SENELERDE YAPTIĞI EN DOĞRU DAVRANIŞ

24
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

ozaman devamke

22
3
yanıtYanıtla
MALAZGİRT:

''Ne kadar duygulu, engin ve mübârek bu seher!Kadın erkek ve çocuk, gönlü dolanlar, yer yer, Dinliyor hepsi büyük hâtıralar rüzgârını, Çaldıran topları ardınca Mohaç toplarını. '' Daha sizin aklınızı da alacak bu millet, bekleyin palikaryalar. . Sırayla. . Bir bakmışsın 82 Gümülcine, 83 Selanik, 84 Adalar. .

20
4
yanıtYanıtla
BIR IKI ÜÇ:

Düzeltme: 82 EL Bab, 83 Afrin, 84 Idlib, 85 Ayn El Arab, 86 Gümülcüne . . . ve devami.

yanıt0
yanıt0
Hataylı:

Halifelik ten sonra şeriat devleti kurmazsanız yarım kalırsınız demokrasi eski Yunan geleneğidir derhal çıkmanız şart Müslüman şerii olur demokrat değil

13
11
yanıtYanıtla
Bİngöllü:

Ayasofyanın ibadete açılması içine kötü oturmuş buzlu su iç serinle biraz, bu kadar hararet iyi gelmez

yanıt6
yanıt2
tarık:

kudur yunan hak yerini buldu

18
6
yanıtYanıtla
Kürşad:

Hak Geldi Batıl zail oldu...

20
3
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Maşallah çok güzel İçim bi hoş oldu. Mutlu oldum. Rabbim namaz kılmayı da inşallah bana nasip eder.

17
5
yanıtYanıtla
Belgin:

Avrupanin umurunda bile degil bizim icimizdeki sirtlanlar daha fazla uzuldu

18
4
yanıtYanıtla
VUR ŞANLI SİLAHINLA:

Bunlar, generalleri İstiklal Savaşı''''nda Türk Ordusu''''na esir düşmüşken kralı tarafından terfi ettirildiğini Türk Ordusu''''ndan öğrenen, Kıbrıs Barış Harekatı''''nda kahraman ordumuz tarafından 2, 5 günde maymuna çevrilen, Ege''''de keçinin bile durmadığı kayayı tutup zafer kazanacağını sanırken SAT timini görünce topuklayan komşu kızları. Sizi Türk''''ün karşısına ''''düşman'''' diye çıkaran talihimize yanayım. Siz değil, sizin ipinizi tutanlar bizim muhatabımızıdır. Bizi iyi bilirler. .

20
2
yanıtYanıtla
Filozofça:

Ancak 1840 larda bizi Yunanistan’dan kovan da bunlardı, unutma.

yanıt2
yanıt6
VUR ŞANLI SİLAHINLA:

FİLOZOFÇA kardeşim, şu cümleye bakalım '' Sizi Türk''''''''ün karşısına ''''''''düşman'''''''' diye çıkaran talihimize yanayım. Siz değil, sizin ipinizi tutanlar bizim muhatabımızıdır. Bizi iyi bilirler. . '' Şimdi 1840''a bakalım. Rusların bunları silahlandırması, İngiliz bankerlerin para musluklarını sonuna kadar açıp, bunlara para yağdırması. Yunan''ın kralı gelse Türk''e muhatap olamaz. Sen ki Moğol''u , Acem''i, tek başına Haçlı''yı bitirmişsin. Bunlar emir kuludur. Almanya olmasa memleketi

yanıt4
yanıt0
mhs:

Sevgili Yunanlılar size rahatsızlık verdiğimiz için çok mutluyuz.

18
2
yanıtYanıtla
BY TÜRK:

O ZAMAN DOĞRU YOLDAYIZ DEVAM

17
2
yanıtYanıtla
8001seko:

En çok size yakışıyor islam altında ezilmek

16
3
yanıtYanıtla
seher turhan:

içimizdeki yunan tohumlarida yunanistana gitsin hep beraber matem tutsunlar bakalım yunanistan onlara ne kadar vatan olur

16
3
yanıtYanıtla
Fatih:

Yunanlar degil bizim avrupa yalakalari daha fazla uzulmuslerdir

14
5
yanıtYanıtla
Şaban:

Mükemmel

18
0
yanıtYanıtla
...:

Kuyruk acıları var...

17
1
yanıtYanıtla
:

yas tutacak çan çalacak bir şey yok o yapı bizim toraklarımızda kimsenin dinine sövmedik hakaret etmedik onların müze diye ayakkabılarıyla girdiği yere biz ayakkabılarımız çıkartıp girdik Rabbimize secde için alnımızı ellerimizi dizlerimizi yere koyduk sadece Allah''ın kelamını okuduk kimseye kafir demedik hakaret etmedik hararetlenecek bir hareket yapmadık kuruntuya gerek yok

14
4
yanıtYanıtla
BIR IKI ÜÇ:

Beyaz kilise güzelmis. Bekle sira sana da gelecek.

10
7
yanıtYanıtla
sen çok yaşa kardeş:

aynen sırayla bu işer parayla deği :D

yanıt4
yanıt1
Tolgahan:

Fatıhın tek mırası ayasofyamıydı ıstanbulun gercek adı ıslam bol dur degıstırsenize yonetım hılafet ana yasa kurandi gecsenıze olmaz dımı yapamassınız ah ah benım garıp okumayan kendını yetıstırmeyen mılletım daha ne kadar daha tutsak olucaksın halbukı senı yararan oku demesine ramen ...

8
9
yanıtYanıtla
ÖYLE VEYA BÖYLE:

En azından miraslarından bir tanesi Ayasofya camii. Geçmişin şartları müze olmasından yana olmuş olabilir. bugünün şartlarında bu yapının Camii olarak kullanılması yapılabildiyse bir zafer bir başarıdır. Hem zaten bu yapı Türkiye Cumhuriyetinin egemenliğindedir. bundan kime ne. ne yani bize düşmanlık edenlerin dediğimi olsun hep. evet okuyup anlamak çok güzel doğru inanç için bu doğru değil okumuş prof. olmuş milyonlarca insan var ama Allah''a inanmıyor. inanmak herkese nasip olmaz. . olmuyorda

yanıt6
yanıt1
Filozofça:

Aman birader sokma akıllarına böyle şeyler

yanıt0
yanıt3
Hep ayni agiz:

Olur belki günümuz dunyasini daha guzel hale getiren hilafettir.Demokrasiye inancin tam ama secenler saygin yok.Asagilama karalama ne arasan var.Varsa yoksa cahil dersin.Cunku empati yok suur yok.Belki hilafet Cumhuriyetten de iyidir.Sonucta 600 yil anliyormusun? 600 yil

yanıt0
yanıt0
Filozofça:

Bana cevap yazan arkadaş’a soruyorum: Osmanlı’nın bilime bir katkısını söyletmişim? Fatih bile topları bir Macar ustasına döktürdü. Yoksa yazıyı bizler mi icat ettik? Belkide otomobilide biz icad ettik? Yahu daha düne kadar bisiklete Şeytan icadı diyorduk!

5
12
yanıtYanıtla
Askerce:

Havan Topunu bizzat Fatih çizdi. Geçmişimizi göklere çıkarmaya gerek yok ama senin gibi de yok saymaya gerek yok.

yanıt3
yanıt2
birisi:

Aslanı alıp gel pisi pisi diye büyütürsen kendisini kedi sanar. Senin lafında tam böyle bir laf işte karşındakilere bakmaktan ardında olanları göremiyorsun. Hiç bişeyi bilmiyorsan kardeşim Gir Google amcana sor Osmanlıdaki bilimsel olaylar diye burda atıp tutma

yanıt4
yanıt2
FİLO:

takuyiddinin yaptığı gözlemevini ''''meleklerin bacaklarına bakıyo bunlar'''' diye galeyana getiren yobazlara ilim bilim gibi cümleler kurmayınız. . .

yanıt1
yanıt1
çoban:

Osmanlı nın ilim ve bilimine senin gibi beyisizlerin kafası çalışmaz.

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

Ha ha ha ne güldüm...bizans tohumları çatlasın

14
2
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title