Haberler

Yunanistan'a Açık İdman

Yunanistan Milli Takımının Teknik Direktörü Otto Rehagel, A Milli Takımımızın Gizli Taktik Çalışmasını İzleme Fırsatı Buldu.

Yunanistan milli takımının teknik direktörü Otto Rehagel, A Milli Takımımızın gizli taktik çalışmasını izleme fırsatı buldu.

2004’te Avrupa, 2006’da ise Dünya Şampiyonaları’nı ‘pas’ geçtik. İşte bu nedenle 2008’de Avusturya ile İsviçre’nin ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Şampiyonası’na katılmayı çok istiyoruz.. Ve hep birlikte bir gerçeğin farkındayız: Çok zorlu maratonda zafer için önümüzde sadece üç engel kaldı, Yunanistan, Norveç ve Bosna Hersek...

Moldova’daki şok beraberliğin ardından yarın Yunanistan ile oynayacağımız maçn önemi kat kat arttı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, ay-yıldızlılarımız işte bu kritik sınava hazırlanırken, hocamız Fatih Terim stratejik bir hataya imza attı.

Hiç hesaba katılmadı

Fatih hoca; Riva’dan Swiss Otel’e geçişi bir gün önceye aldı. Dün öğle saatlerinde otele yerleşen Milliler, maçımız Ali Sami Yen’de olmasına karşın, saat 19.30’da İnönü’de çalıştı. Taktik idmanı olacağı için Türk gazetecilere sadece 15 dakika izin veren Terim, bir büyük detayı kaçırmıştı. Çünkü Yunan kafilesi saat 18.00’de İstanbul’a gelmiş ve Ritz Carlton Oteli’ne yerleşmişti. Üstelik teknik direktör Otto Rehagel’in odasından, Millilerimiz’in taktik idmanı tüm detaylarıyla takip edilebiliyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title