Haberler
Güncelleme:

Yunan Başpiskoposunun İslam ve Müslümanlar için söylediği hadsiz sözlere tepki yağdı

Yunanistan Başpiskoposu İeronimos, katıldığı bir televizyon programında, İslam dini ve Müslümanlara yönelik haddi aşan ifadeler kullandı. İeronimos, İslam'ın bir din olmadığını, Müslümanların da savaş yanlısı insanlar olduğunu öne sürdü. Başpiskoposun bu hadsiz sözlerine tepki yağdı ve bu sözlerin kabul edilemeyeceği vurgulandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (35)

Dadaş:

Ahirette öğrenirsin İslam İn din olup olmadığını papaz oğlu papaz

29
0
yanıtYanıtla
Mk:

Zebaniler ciğerlerini sokonce anliyacaksin neyin ne olduğunu pis papaz İslam dışında tüm dinler yok hükmündedir Allah katında

19
3
yanıtYanıtla
Namyelüs:

Hz. İsa''yı hem Allah''ın oğlu hem peygamber hem de Allah zannedenlerin aklı ne kadar çalışabilir ki. ?İsa''nın ölümünden 400 yıl sonra papazların yazdığı İncil''leri Allah''ın kelamı sananların aklı ne kadar çalışabilir ki?Hiristiyanlık adına işledikleri cinayetleri ve Haçlı Ordularını da demokrasi hareketleri olarak görüyordur bu kafayla.

21
0
yanıtYanıtla
Wdfggx:

Mezara girince görürsün neyin olup olmadigini

21
0
yanıtYanıtla
KADRİ:

PAPOOO KONU ALLAH KİTAP VATAN OLSUN YETERKİ ÖLÜMÜNE KADAR SAVAŞIRIZ ATALARIMIZ ÇANAKKALEDEN DÖKMÜŞ SİZİ ÇOK KAŞINMAYIN YÜZEREK SİLAHSIZ GELİR SİZİ VATANSIZ BIRAKIRIZ

15
2
yanıtYanıtla
Müslüman TÜRK:

Bu adam yunan zaten daha ne beklenirki bunların atalarında savaş tanrısı denilen olmayan biri vardı,İstanbul feth edildiğinde ne yunanlılara ne rumlara nede ermenilere buraları terk edin denilmemiş,yüzyıllardır akraba derecesinde yaşanıyor komşuluk hak hukukda devam ediyor,fener rum patriğine bide sorun o soruyu,bu gibi dengesiz insanların laflarıyla canınızı sıkmayın,Cenab-ı Allah her şeyi bilen ve görendir,bu tipler kendi pisliği ile geberip gidecek

14
1
yanıtYanıtla
Ad:

Saygısız

11
1
yanıtYanıtla
halis müslüm:

Bunlar; Hz Muhammed''in peygamberliğini de kabul etmiyorlar. Tevrat ve İncil''den alıntılar yaparak, dinlediği efsane ve öyküleri derleyerek yeni bir din uydurduğunu, bu nedenle kitabımızda birçok çelişki olduğunu öne sürüyorlar. Allah''ın laneti bunların üzerine olsun.

11
1
yanıtYanıtla
Hüseyin ozdemir:

Zebaniler diyecekki papaz gel bakalim cehennemde sana güzel bir yer ayarladık

10
2
yanıtYanıtla
Tt:

Yalancı, sen ilk önce değiştirilmeyen kitabını bul ve oku, orda yazıyor bir sonraki gelecek olan dine katılın

11
0
yanıtYanıtla
Gül:

Sen sakalindaki bitlerle ugras

9
2
yanıtYanıtla
Hüseyin ozdemir:

Zalimler için yaşasın cehennem

10
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

1922 de izmirde komutanların istanbul hükümetinden aldığı emirle silahlarını bırakıp kışlaya çekilen 400 askerimizi hunharca şehit ederken barışçıl oluyorsunuz. Egede masum çoluk çocuk demeden vahşet uygulayıp soykırım yaptınız bunlar barışçıl öylemi. Kıbrısta savunmasız ahaliyi katlederken barışçıl öylemi. Yıllarca osmanlı egemenliğinde yaşadınız, isteseydik bu gün yunan diye bir millet kalmazdı Iyi biliyorsunuz. Osmanlıya karşı koyabilecek güçmü vardı. Devrin Amerikası bizdik. Siz yunanlılar ve ermeniler kadar aşağılık millet yok. Osmanlı himayesinde ticaretle uğraştınız, askerlik dahi yapmadınız, maddi ve manevi olarak en müreffeh günleri yaşadınız. Şimdi biz barbar sizler modern oluyorsunuz. Yazıklar olsun nankörler.

10
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Merak etme baş psikopat bizdeki birçok hacı hoca da sana benziyor

2
8
yanıtYanıtla
Hititler:

sen git ünce barnabas incilini oku, ver papa. al papa

9
0
yanıtYanıtla
Bozok:

İslam geldi ve diğer dinler batıl oldu!Bire papaz islamın merhameti olmasaydı senin adında bir müslüman adı olurdu neyseki merhameti var islamın sen hala kafirsin!!!!!

9
0
yanıtYanıtla
Gül:

Yalana günaha katliamlara göz yumarsin iftita atmakta birincisin!

9
0
yanıtYanıtla
ceto:

adam kin nefretini kusmus bizimkiler iki kat nefret kusmus AYIPTIR muslumana düsen Allaha havale edip ahlakli sekilde konusmak ki karsindaki dengesiz islamin ve muslumanin nasil LOKUM nasil GUZEL oldugunu anlasin. . . . . . . küfür kafir salye sümük saldirmak sizi o adama benzetiyor . . . . LOKUM gibi Müslümanlara selamlar

6
3
yanıtYanıtla
Gül:

Düsmana haddini bildirmek hakdir! Siz kendinize bakin, sanirim papazin yoldasiniz ve dokunmus!!!

yanıt2
yanıt2
Gül:

Siz Müslümanlarin merhamet ve hosgörü sayesinde varsiniz inandiginiz dini hosgörü altinda yasayabiliyorsunuz! Hangi hristiyan devleti bunu yaptiki dön tarihe bak! Simdiki zamani örnek aliyorsaniz unutmayinki ancak dünyaya acilip sömürgenin bir mecburiyetinden siz Islami „kabul“ ediyorsunuz ama asla saygi ve hosgörü göstermediniz!!!! Imkaniniz olsaydi tüm Müslümanlari acimasizca yok edecek zihniyetinizi gizlediginizde hic olmadi!!! Allah bizi sizin fitne fesatinizdan korusun!!!

7
1
yanıtYanıtla
Egemen:

Dindar görünümlü bu dinsize, haddini bildirmek lazım.

8
0
yanıtYanıtla
Ferman:

ege denizinde mülteçilerin botlarini patlatarak ölüme terk edenler kim peki afrikayi kan gölüne çevirip sömürenler angi dine mensup açeba birileri bu bas belasi psikopata bunlari söylese pek iyi olur

7
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Siz yok olup gideceksiniz ama Hak Din İslam hep var olacaktır.

7
0
yanıtYanıtla
2121zaza:

birakin herkes kendin adesinde yanar

5
0
yanıtYanıtla
ym:

hic bir din adamı boyle soylemlerde bulunmaz bu papaza soyletmisler bunu

3
0
yanıtYanıtla
KARA:

Paganlığa dönüştürdüğünüz hristiyanlık din oldu da; Allah''tan geldiği gibi orjinalliğini koruyan İslam din olamadı, öyle mi ?

2
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Al-i İmran Suresi, 85. ayet: Kim İslam''dan başka bir din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de kayba uğrayanlardandır. HAK HAKİKAT KELAMINDAN GÜZELBİR AYETTTT İMAN EDEN ADEM OĞLUNA. . . . BU ĞÜZEL GERÇEYİ GÖRMEYİP BATIL İTİKATTA ISRAR EDEN Dünyevi İhtiras CIKARI İÇİN NEFSİ İÇİN FARKLI YORUMLAR YAPIP İNSANLARIN ZİHNİNİ BULANDIRAN ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUNNNNNNNNNN. . . . . . . . . . . . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
HAHAHA:

sanki siz çok farklisiniz tek farkiniz müslümanlarin dogru dürüst hiç bir icaadi yok

0
2
yanıtYanıtla
46:

biraz oku kimin neyi icat ettigini gorursun cahil herif

yanıt0
yanıt0
muro:

hicbir din gorevlisi baska bir din konusunda asagilayici sozler saf edemez

yanıt0
yanıt0
hasan:

Ezik. Masallarla oyalanacağına git biraz tarih oku.

yanıt0
yanıt0
HAVACI:

Yunanlar hava, hava)

0
1
yanıtYanıtla
sabbahkopos:

Nargileci dayı

0
0
yanıtYanıtla
i.çengel:

yüzünde meymenet yok cenabı allah yüzünden nurunu almış allah akıl fikir versin

0
0
yanıtYanıtla
eyüp:

-Peygamberimizin okuma yazması yoktu. -Yüzlerce sayfa kur anı yazması imkansız-İslamda öldürmek yoktur. -Biz kendimizi savunuyoruz. -ABD, İsrail, İngilizler, fransızlar öldürmeyi çok iyi bilirler. -Bize birşey yapmayana biz birşey yapmayız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title