Haberler

Kardak'ta Türk Askerlerince Engellenen Yunan Bakana Ülkesinden Tepki: Dengesiz ve Tehlikeli

Güncelleme:

Kardak'a çelenk atmaya giden ancak Türk Sahil Güvenliğince bu girişimi engellenen Yunan Savunma Bakanı, ülkesinin gazetelerinde 'Dengesiz ve tehlikeli' olarak nitelendirildi.

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, dün ortaya koyduğu provokasyonla Türkiye'nin yanı sıra kendi ülkesinin de tepkisini çekti.

ÜLKE BASININDA GENİŞ YER BULDU

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un Kardak kayalıklarında yeni bir krize yol açan çelenk atma hamlesi, ülke basınında geniş yer buldu.

Filelefteros gazetesi, Savunma Bakanı Kammenos'un hareketlerini dengesiz ve tehlikeli olarak niteledi. Gazeteye göre, resmi fotoğraflar Türkiye'nin Kammenos'u engellediğini ortaya koyuyor.

Ethnos, Estia ve Naftemporiki gazeteleri Türk deniz kuvvetlerin törenin önüne geçmek için bölgede beklediğini yazdı.

Dimokratia gazetesi ise, haberinde Türk gemilerini provokasyon yapmakla ve sıcak bir çatışmayı başlatmak istemekle suçladı.

Yunan basını, Kardak açıklarına çelenk bırakan bakanı yerden yere vurdu

YAPILAN İKAZIN ARDINDAN TÜRK KARASULARINI TERK ETTİLER

Dün Kardak bölgesine çelenk atmak üzere Yunan hücumbot ile gelen Yunanistan Savunma Bakanı adaya yaklaştırılmamıştı. Yapılan ikaz üzerine Yunanistan Heyeti Türk karasularını terk etmişti.

Yunan basını, Kardak açıklarına çelenk bırakan bakanı yerden yere vurdu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yunanistan Türkiye Kardak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title