Haberler

    Yumurtalıklarınızın Verimli Olduğuna Dair 5 İşaret

    Adet kanamalarınız düzenliyseEğer 25- 35 günde bir regl oluyorsanız, bu sizin doğurgan bir kadın olduğunuzu gösterir. Güney Pasifik Üreme Merkezi'nde bir doğum uzmanı olan Dr. Wendy Chang, bu güvenilir işaretin kadının her ay yumurtladığı anlamına geldiğini söylüyor.

    Adet kanamalarınız düzenliyse

    Eğer 25- 35 günde bir regl oluyorsanız, bu sizin doğurgan bir kadın olduğunuzu gösterir. Güney Pasifik Üreme Merkezi'nde bir doğum uzmanı olan Dr. Wendy Chang, bu güvenilir işaretin kadının her ay yumurtladığı anlamına geldiğini söylüyor. Elbette daha uzun bir döngü de, güçlü bir yumurtalık rezervine sahip olduğunuz anlamına gelebilir. Bununla birlikte, doğum kontrol haplarıyla düzenlenmiş değil, doğal bir adet döngüsünden bahsettiğimizi de unutmamak gerekiyor.

    Tüm PMS belirtilerini yaşıyorsanız...

    PMS belirtileri her ne kadar korkunç olsa da, tüm bu kramplar ve baş ağrıları aslında doğurganlığınızla ilgili iyi şeyler söylüyor olabilir. New York'tan Dr. Adeeti Gupta, meme hassasiyeti, şişkinlik, kramp gibi adet öncesi sendromların yumurtlama döngüsü yaşadığınız anlamına geldiğini söylüyor. Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız, tam olarak ihtiyacınız olan şey de bu değil mi?

    Diğer kadınların adet dönemlerini etkilemek gibi sihirli bir yeteneğe sahipseniz...

    Ev arkadaşınızın ya da aynı evi paylaştığınız diğer kadınların regl dönemi, bir süre sonra sihirli bir şekilde sizinkiyle eşleşiyor mu? Eğer cevabınız evetse, Dr. Sophia Yen bunun feromonlar yüzünden olabileceğini söylüyor. Yani verimli yumurtalıklara sahip olduğunuz için diğer kadınların adet dönemlerinin size göre değişmesi, bir doğurganlık kraliçesi olduğunuz anlamına geliyor.

    Çok fazla şeffaf akıntınız oluyorsa...

    Adet döneminizin ortası en doğurgan olduğunuz zamandır. Bu süre zarfında bol miktarda açık renkli ve kokusuz vajinal akıntınız olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Doğum uzmanları, bu tarzda bir vajinal akıntının gebelik öncesi sperm taşınmasını kolaylaştırdığını söylüyor. Açık renkli ve kokusuz vajinal akıntıya sahip olan kadınlar, muhtemelen iyi östrojen üretimi ve servikal bez işlevine sahipler. Bu da bir bebek dünyaya getirmek için gerekli olan her şeye sahip oldukları anlamına geliyor.

    Kanamalarınız ortalama yoğunlukta geçiyorsa...

    Her kadının adet kanaması farklıdır, bu nedenle bu dönemde yoğun veya oldukça hafif bir kan akışı yaşıyor olabilirsiniz. Her iki durumda da her şey yolunda demektir. Ama eğer hamile kalmak istiyorsanız bu ikisinin ortasında bir yerde olmanız gerekiyor. Uzmanlar, normal kan akışı hacmi ve süresinin verimli yumurtalıklara işaret ettiğini söylüyor.

    Yukarıda saydığımız tüm bu işaretler her ne kadar sağlıklı yumurtalıklara sahip olabileceğinizi söylese de, sağlıklı bir gebelik için bu sürecin öncesinde, sırasında ve sonrasında mutlaka uzman desteği almanız gerektiğini unutmayın.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title