Haberler

Yol Verme Tartışması Yüzünden Sürücüler Birbirine Girdi: Trafik Tıkandı

Güncelleme:

Şişli'de minibüs ve otomobil sürücüsü arasında çıkan "yol verme" kavgasında yumruklar konuştu. Yumrukların konuştuğu yol verme kavgası kamerada.

Şişli'de sinirli otomobil sürücüsün ''yol verme'' kavgası yüzünden aracından inip minibüs sürücüsüyle tartışması ile başlayan tartışması yumruklaşmaya kadar gidince vatandaşlar kavgayı ayırdı. O anları çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

''YOL VERME'' MESELESİ

Şişli, Darülaceze Caddesinde dün öğle saatlerinde iddiaya göre Okmeydanı istikametine ilerlemekte olan minibüs sürücüsü ve otomobil sürücüsü arasında 'yol verme' nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobil sürücüsü aracından inerek minibüs şoförünün üstüne yürüdü. Minibüsün kapısını açarak kavgaya tutuşan sürücülerin tartışmasında yumruklar havada uçuştu.

KAVGAYI VATANDAŞLAR AYIRDI

Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar, sinirli sürücüleri ayırdı. Çevredeki vatandaşların uzun süre otomobil sürücüsünü sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.Öte yandan kavga kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde iki araç sürücüsü de yol ortasında durup yumruk yumruğa kavga ediyordu. 'Yol verme' kavgası nedeniyle Darülaceze caddesinde bir süre trafik durdu. Sürücülerin kavgaya son vermesinin ardından trafik akışı normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Darülaceze Şişli 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Nedim:

cahil insan bunlar

10
0
yanıtYanıtla
Lolo:

Minübüscü Haydar ile Hakkın yerini buldurup cezayı kesmesi gerekirdi.

1
7
yanıtYanıtla
xxxxx:

ruh hastalarına sürücü belgesi verilirse sonuç böyle olur.

4
0
yanıtYanıtla
biri:

Standartlari olan devletimiz olsa, herkezin yolu,seridi belli olurdu..yollarda aktif calisan polisimiz olsaydi, herkez haddini bilirdi, cesaret edemezdi..

2
0
yanıtYanıtla
Trr Malatya:

minibüscüler yolların kralları gbi hic bir kurala uymazlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title