Haberler

Yükümlüler şehitliği temizledi

Güncelleme:

ANTALYA'da Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne bağlı 20 kamu hizmeti yükümlüsü, Antalya Şehitliği'nde temizlik çalışması yaptı.

ANTALYA'da Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne bağlı 20 kamu hizmeti yükümlüsü, Antalya Şehitliği'nde temizlik çalışması yaptı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce, denetim ve takibi yapılan yükümlüler tarafından Antalya Uncalı Şehitliği'nde temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Milletin demokrasiye olan inancı ve bağlılığının gelecek nesillere aktarılması ile toplumsal hafızanın diri tutulmasının sağlanması amacıyla düzenlenen etkinliğe Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Kamil Ergün, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gürkan Kütük, Denetimli Serbestlik Müdürü Serap Erden, 15 Temmuz Vatan Şehitleri Derneği Başkanı Meltem Kılınç ile denetimli serbestlik altındaki yükümlüler katıldı.

Program kapsamında Konyaaltı İlçe Müftü Vekili Ayhan Köse tarafından şehitlerin ruhu için Kuran-ı Kerim okunup, dua edildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal daha sonra yaptığı konuşmasında, "Hain darbe girişimi sırasında şehadet mertebesine ulaşan 251 asil vatan evladının hatırasını canlandırmak, onları bir nebze olsun anarak toplum nezdinde aidiyet duygusunu, milli birlik duygusunu geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktayız. 15 Temmuz'da Türkiye'nin birçok yerinde üniformalı teröristler tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı vatanını, milletini seven insanların iman gücüyle karşı koyması, tarihe yazılmış destansı bir kahramanlıktır. Tüm gazilerimize de sıhhat ve afiyet diliyorum. Tüm şehit ve gazi ailelerimize millet olarak şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi.

20 kamu hizmeti yükümlüsü, şehitlerin mezarlarını temizledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title