Haberler

Yüksel, İstanbul'da Temaslarda Bulundu

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İstanbul'da gerçekleştirdiği programla bazı temaslarda bulunduğunu bildirdi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İstanbul'da gerçekleştirdiği programla bazı temaslarda bulunduğunu bildirdi.

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık bir hafta süreyle İstanbul'da bulunduğunu ve burada gerçekleştirdiği ziyaret programıyla Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Polat Deresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Geminderesi Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileriyle bir araya gelerek görüşmeler yaptığını belirtti.

Ziyaretlerinin oldukça olumlu geçtiğini aktaran Yüksel, şunları kaydetti:

"Sıla ile gurbet buluşması kapsamında İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelerek, ilçemize yapılan çalışmalardan söz ettik. Ayrıca, imkanı olan iş adamlarımızdan ilçemize yatırım yapmalarını istedik. Yatırım yapmak isteyenlere belediye olarak gerekli desteği vereceğimizi belirttik. Ayrıca, ilçemizde bulunan Sağlık Yüksek Okulu'na ek bina yapılması için de bir takım taleplerde bulunduk. İnşallah başarılı sonuçlar alacağımızı ümit ediyorum."

Yüksel, ziyaret programı kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görev yapan Suşehrililer ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile de bir araya geldiklerini dile getirerek,. "İlçemiz için 2018 yılının güzel olacağı kanaatindeyim. Güzel hizmetler kazandıracağız. Bizlere ev sahipliği yapan dernek yöneticilerine, bizlere kapısını açan İsmail Erdem Başkanıma ve herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Erdem Fazlı Yüksel İstanbul Suşehri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title