Haberler

Yüksekova'da Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde Trafik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Eğitim Alan Öğrenciler, Polis Ekipleriyle Birlikte Araç Denetimi Yaptı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında eğitim alan öğrenciler, polis ekipleriyle birlikte araç denetimi yaptı.

Etkinlikler kapsamında Yüksekova Jandarma Trafik Timleri tarafından Mehmetçik İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere ve taşıma sistemi ile öğrenci taşıyan minibüs şoförlerine trafik kuralları eğitimi verildi. Trafik kuralları ve öneminin slayt gösterimleriyle anlatıldığı seminerlerde sürücüler ve öğrenciler bilgilendirildi. Daha sonra İlçe Jandarma Trafik Timi tarafından bir grup öğrenci, ilçenin çeşitli noktalarında trafik denetimi yaptı. Sürücülere trafik kurallarının önemini anlatan ve jandarma trafik

giysilerini giyen öğrenciler, sürücüleri trafik canavarı olmamaları konusunda uyardı. Jandarma ekipleri ve öğrenciler, sürücülere çeşitli hediyeler ve şeker de ikram ettiler.

(SY-MET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title