Haberler

Yüksekova CHP'li Erdem Yüksekova'da Esnaf Ziyareti Yaptı

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde esnafı ziyaret ederek, 16 Nisan'da yapılacak referandum için 'hayır' oyu istedi.

Gezi ve incelemelerde bulunmak için Yüksekova'ya gelen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı ve İlçe Başkanı Ali Baygüneşin ile birlikte Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini gezdi. Esnafla bir süre sohbet eden Erdem ve beraberindekiler 16 Nisan'da yapılacak referandum için esnaf ve vatandaşlardan 'hayır' oyu istedi.

Yüksekova'nın 16 Nisan'da yapılacak referandumda 'hayır' oyu vereceğine inandığını söyleyen Erdem şöyle dedi: "Başbakan ve Cumhurbaşkanı ayrımcı bir dille 'hayır' oyu veren herkesi terörist ilan ediyor. Hayır oyu veren hiçbir vatandaşımız terörist değildir. Aksine bu ülkenin yarınlarını düşünen insanlardır. Ben inanıyorum ki 16 Nisan'da yapılacak referandumda 'hayır' oyu çıkacaktır. Hayır oyunun en yüksek çıkacağı ilçe de Yüksekova olacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eren Erdem Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title