Haberler

Yüksek Sosyete 22.Bölüm Fragmanında Teşhis Kondu!

Güncelleme:

Yüksek Sosyete 22.bölüm fragmanı yayınlandı. 22.bölüm fragmanında Bedia'ya teşhis kondu! Yüksek Sosyete 21.bölümde ne oldu ve 22.bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

Star TV'nin bol entrikalı dizisi Yüksek Sosyete 22.bölüm fragman yayınlandı. Zuhal Olcay, Hakki Ergök, Hazar Ergüçlü, Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı Yüksek Sosyete dizisi, son günlerde reyting sıralamalarındaki çıkışını da sürdürüyor.

YÜKSEK SOSYETE 21.BÖLÜMDE NE OLDU?

Metin'in başının derde girmesiyle Cansu ve Kerem arasında esen barışma rüzgarları sekteye uğrar. Cansu, babasını ihbar edenin kim olduğunu merak eder ve Kerem'den şüphelenir. Bu şüphe; Kerem ve Cansu arasında büyük bir hesaplaşmanın ilk adımı olur. Diğer yandan magazinin bu skandala ilgisi, Mert ve Ece ilişkisini derinden etkiler. Mert'in verdiği ani bir karar Bedia, Mert ve Ece arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Levent ve Metin arasındaki savaşın bedelini artık Süreyya ödemektedir. Levent ve Süreyya için ilişkilerinin yönünü belirleyecek bir yüzleşmenin zamanı gelmiştir.

Yüksek Sosyete 22.bölümü cumartesi akşamı saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hazar Ergüçlü Zuhal Olcay Meriç Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title