Haberler

Yüksek Sosyete 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Ne Zaman?

Güncelleme:

Yüksek Sosyete dizisi 20.bölümü fragmanı yayınlandı. 20.bölüm fragmanı ile birlikte Yüksek Sosyete dizisinin yeni tarihi belli oldu. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Star TV'nin heyecanla takip edilen gençlik dizsinin günü artık cumartesi! 20.bölüm fragmanı ile yeni günü duyurulurken, yeni bölümde yaşanacaklara dair heyecan doruğa çıktı.

Bi Yapım'ın imzasıyla ekrana gelmeye devam eden ve başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk'ün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi 20. bölümüyle 12 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'da ekranlarda olacak.

YÜKSEK SOSYETE 19. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yüksek Sosyete yeni bölümünde, Cansu zor bir kararın eşiğinde kalıyor. Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır. Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler.

Yüksek Sosyete dizisi 20. bölümüyle 12 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'da Star TV'de olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazar Ergüçlü Engin Öztürk Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title