Haberler

Yüksek İhtisas'a Yonca Kavşak

Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde trafiğin kalbi konumundaki Yüksek İhtisas Kavşağını, yonca kavşak olarak yeniden düzenlemek için düğmeye bastı.

Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde trafiğin kalbi konumundaki Yüksek İhtisas Kavşağını, yonca kavşak olarak yeniden düzenlemek için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yonca kavşağın planlara işlendiğini hatırlatarak, ilk lupun Yüksek İhtisas Hastanesi bahçesine yapılacağını, kamulaştırmalar tamamlandıkça, diğer lupların da etap etap tamamlanacağını kaydetti.

Bursa'da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak düzenlemeleriyle yatırım bütçesinin yüzde 70'ine yakınını ulaşıma ayıran Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun fazla olduğu mevcut kavşaklarda da yeniden düzenlemeye gidiyor. Ankara - İzmir karayolu üzerinde bulunan, Prof. Tezok Caddesi ile Samanlı Caddesi'nin kesiştiği ve çevre yoluna bağlantının da sağlandığı Yüksek İhtisas Kavşağı'ndaki yoğunluk da yonca kavşak düzenlemesi ile ortadan kaldırılacak.

İlk lup hastane bahçesine

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, nüfusu 700 bine ulaşan Yıldırım'da Yüksek İhtisas Kavşağı'nın önemli bir bağlantı noktası olduğunu belirterek, burada yoğunluğun ortadan kalkması ile şehir içi trafiğin de nefes alacağını söyledi. Kent içi trafiğin rahatlatılmasına yönelik yeni yeni projeler ürettiklerini dile getiren Başkan Altepe, "Yüksek İhtisas Kavşağı aslında başlangıçta yonca kavşak olarak yapılmalıydı. Önümüzdeki yıllarda bu uygulamanın tamamlanması için burayı yonca kavşak olarak planlara işledik. Yeni proje ile 4 luptan oluşan bir yonca yapılacak. Yüksek İhtisas Hastanesi alanındaki ilk lup ile çalışmalara başlayacağız. Kamulaştırmalar tamamlandıkça diğer luplar da yapılacak. Bu proje ile kent içi ulaşım rahatlamış olacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Recep Altepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title