Haberler

    Yukatel Denizlispor'un hedefi Süper Lig'de kalıcı olmak

    10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Çetin, ara transfer döneminde görüştükleri 6 futbolcunun bulunduğunu, bunlardan iki ya da üçü ile masaya oturmak istediklerini ifade etti.

    10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Çetin, ara transfer döneminde görüştükleri 6 futbolcunun bulunduğunu, bunlardan iki ya da üçü ile masaya oturmak istediklerini ifade etti.

    Teknik direktör Mehmet Özdilek ile transfer konusunda görüştüklerini anlatan Çetin, şöyle konuştu:

    "Hocamız bu işin duayenlerinden birisi. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Ama ligde kaldıktan sonra yukarısı için de bir hedefimiz var. Ligde ilk beşte bulunan takımlarla aramızdaki puan farkı 7-8. Yani 2 maç kazansak üst sıralardayız. Onun için hedefimizde sapma yok. Hedefi ilk 5 koyduk, ama kimse kafamıza silah dayayıp 'ilk 5 yapın' demiyor. Bizim için Denizlispor'un Süper Lig'de her zaman var olması önemli. Bizim diğer takımlardan ne eksiğimiz var. Denizlispor, gelecek yıllarda bugün Sivasspor'un olduğu yerlerde olabilir diye düşünüyorum."

    Çetin, Antalya'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması hakkında görüşmeler yaptıklarını, sistemdeki hataların en aza nasıl indirilebileceği konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını da belirtti.

    "73 karar VAR'a gitmiş ve bunun sadece 4'ü doğru çıkmış. Demek ki bugüne kadar 69 karar birisinin canını yakıyormuş." diyen Çetin, bu sistemin büyük faydasının olduğunu ifade etti.

    Denizlispor'un 10 milyon avroluk bütçeye sahip olduğunu bildiren Çetin, şöyle devam etti:

    "Bazı takımların bir futbolcusuna eşit bir bütçemiz var. Bu konuda da iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Borcumuz 26 milyon liraya düşmüştü. Her gün 250 bin lira ödememiz var. Maç kazanırsak bu parayı alıyoruz. Aylık 7,5 milyon lira ödememiz var. Kasım sonu itibarıyla tüm futbolcu maaşlarının hepsini ödedik. Federasyona giden arkadaşların ücretlerini ödeyip, transfer yasağını kaldıracağız. Futbolcuların aralık maaşları dışında 1 lira alacakları yoktur."

    Çetin, ligin 18. haftasında deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçından en az 1 puanla dönmeyi hedeflediklerini de bildirdi.

    Spor Arena İddaa İçerik Uzmanı Cengiz İzmitli, bültendeki maçları değerlendirdi...

    Content Video - MevzuBahis | 8-9-10 Ocak 2020 İddaa tahminleri

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Denizlispor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title