Haberler

Yük Treni Otomobille Çarpıştı: 4 Ölü!

Güncelleme:

Aydın'da Meydana Gelen Kazada Trenin Çarptığı Otomobildeki 4 Kişi Yaşamını Yitirdi

Aydın'ın Umurlu beldesindeki hemzemin geçitte, trenin altında kalan otomobilde ölen 4 kişinin cesetleri çıkarıldı.

Aydın Bölge Yatılı Kur'an Kursu karşısındaki hemzemin geçitte meydana gelen kaza sonrası, trenin altında sıkışan otomobili çıkarmak için Aydın Belediyesi İtfaiye ekipleri, uzun süre çalıştı. Otomobili kesme işleminin yetersiz kalması üzerine, tren geri çektirildi. Daha sonra otomobilde ölen 4 kişinin cesetleri güçlükle çıkarılabildi. Kazanın ardından olay yerinde toplanan Bölge Yatılı Kur'an Kursu öğretmen ve yöneticilerinin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Otomobile çarpan 32365 sefer sayılı trenin makinistinin isminin Osman Acar olduğu ve gözaltında olmadığı öğrenildi. Tren, otomobilin raylardan çekilmesinin ardından seferine devam etti.

Kazada hayatını kaybeden Kurs Müdürü Gazi Yıldırım, öğretmenler İzzet Yılmaz, Murat Maraşlı ve kurs görevlisi Nurettin Aktekin'in, kurs çıkışı evlerine gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin, evlerinin aynı istikamette olmasından ötürü her gün iş çıkışı beraber gittikleri öğrenildi.

- BARİYER YAPILMASI İÇİN ÇALIŞMA VARDI-

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Coş, kurs binasının hemen karşısında bulunan hemzemin geçide bariyer yapılması için kursun başvurusu olduğunu hatırlatarak, bu yöndeki çalışma devam ederken kazanın meydana geldiğini söyledi.

- OLAY-

Aydın merkeze bağlı Umurlu beldesindeki Aydın Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nun karşısındaki hemzemin geçitte, kursta öğretmen olarak görev yapan İzzet Yılmaz'ın kullandığı 09 BC 163 plakalı otomobile, Söke-Nazilli seferini yapan tren çarpması sonucu, İzzet Yılmaz, Kurs Müdürü Gazi Yıldırım, öğretmen Murat Maraşlı ve kurs görevlisi Nurettin Aktekin hayatını kaybetmişti.

(SÖ-MV-İC) - AYDIN

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title