Haberler

Yük Asansörü Yere Çakıldı: 5 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir oto yedek parçasında halatı kopan yük asansörü 5 metreden yere çakıldı. Kazada malzeme indiren 2 'si ağır 5 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Sarı Cami arkasında Recep Soncu'ya ait Süreksan isimli oto yedek parça firmasında meydana geldi. İşçiler, saat 16.00 sıralarında işyerinin ikinci katındaki malzemeleri 16 P 4330 plakalı kamyonete yüklemek için asansörü kullandı. Malzemeleri araca koyan işçiler, tekrar asansörle yukarı çıktığı esnada asansörün halatı koptu. Halatın kopması sonucu asansör büyük bir gürültüyle yere çakıldı.

Kamyona çarparak yan yatan asansörün altında kalan ve yere düşen 5 işçi yaralandı. Olayı duyan çevredeki çalışanlar ise hemen arkadaşlarına yardım etti. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, durumu ağır olan biri Azerbaycan uyruklu 2 işçi Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer 3 işçi ise Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yeri inceleme ekipleri, işyerinde incelemelerde bulundu. Olayı gören çevre esnaflarından Recep Yılmaz, "Büyük bir gürültü duyduk. Daha sonra işçiler asansörün altında kaldığını gördük. Hemen 112 Acil Servis'e haber verdik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(YS-İHS

05.01.2013 10: 08: 18

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şevket Yılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title