Haberler

Ytü'de Türkiye'de Medya Konuşulacak

Akademisyen ve lisansüstü öğrencilerin fikir ve çalışmalarının harmanlandığı Yıldız Teknik Üniversitesi Fikir Atölyesi’nin bu haftaki konusu “Türkiye’de Medya”.Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörlüğü’ne bağlı olarak çalışan Akademik ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen “Fikir Atölyesi”nin bu haftaki konusu Türkiye’de Medya. Çarşamba günü saat 16.00-18.00 saatleri arasında Yıldızlıların yanı sıra, tüm öğretim elemanları, lisansüstü öğrencileri ve basın mensuplarının da davetli olduğu etkinlikte, YTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan ve Toplum Bilimleri’nden Özlem Yumrukız bir sunum yapacak.

Akademisyen ve lisansüstü öğrencilerin fikir ve çalışmalarının harmanlandığı Yıldız Teknik Üniversitesi Fikir Atölyesi'nin bu haftaki konusu " Türkiye'de Medya".

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörlüğü'ne bağlı olarak çalışan Akademik ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen "Fikir Atölyesi"nin bu haftaki konusu Türkiye'de Medya. Çarşamba günü saat 16.00-18.00 saatleri arasında Yıldızlıların yanı sıra, tüm öğretim elemanları, lisansüstü öğrencileri ve basın mensuplarının da davetli olduğu etkinlikte, YTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan ve Toplum Bilimleri'nden Özlem Yumrukız bir sunum yapacak. "Baudrilland'ın Simulasyon Kuramı ve Türkiye'de Medya" sunumunun ardından konu, katılımcılar tarafından görüş alışverişi ile interaktif olarak konuşulacak.

Akademik ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Başkan Vekili A. Teyfur Erdoğdu, Fikir Atölyesi'nin kuruluş amacı ve işlevini şu cümlelerle ifade etti:

"YTÜ Fikir Atölyesi'nin birinci amacı; bilim dünyasına sunulmuş veya hazırlık aşamasındaki kitap, makale, tez, seminer ödevi gibi tüm bilimsel çalışmaların yapılacak sunumlar ve tartışmalar eşliğinde akademisyenler ve lisansüstü öğrenciler arası ortak aklı harekete geçirerek birlikte ele almak, üzerlerinde düşünmek ve gelişmelerine katkıda bulunmak. İkinci amacımız ise Fikir Atölyesi'ne getirilecek nüve halinde olan fikirlerin beraberce ele alarak tartışılmasına olanak sağlamak. Üçüncü olarak da; dünyayı, bölgemizi, ülkemizi, toplumumuzu ilgilendiren önemli meseleleri bilimsel yaklaşım ve üslupla ele alarak tahlil etmek ve üzerlerinde sentezlere varmak amacındayız." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title